Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: adaptirano mleko v lj porodnišnici 1.11.2008 19:40:53
|
|
|
|
birdy
|
Ne, ni ti treba. Mislm, da so tm kar mal zmedeni. Moji punčki so kr za brezveze dale umetno mleko, medtem ko kolegici ki je rodila tri tedne zamano skor niso hotle dat, je menda tam jokala, vpila, se metala ob tla da so ji dal. Ma kokr naletiš ampak ti pa bojo dale, če boš zahtevala.
|
|
RE: adaptirano mleko v lj porodnišnici 1.11.2008 19:42:11
|
|
|
|
orka
|
dodatek oz. nadomestek v porodnišnici JE. Dobiš ga , če se ne redi kljub pogostemu dojenju, saj je to pokazatelj da ni dovolj mml ( = materino mleko )... Je pa prioriteta dojenje a če ni in če ne gre pač ne gre....torej ne potrebuješ svojega mleka s sabo nositi...
|
|
RE: adaptirano mleko v lj porodnišnici 1.11.2008 21:12:17
|
|
|
|
Naja31
|
To pa sploh ni res. Če sam pediater ne reče, da se dodaja,pa upoštevajo tvojo željo, in če meniš daje otrok lačen,ti ga prinesejo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.11.2008 22:05:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: adaptirano mleko v lj porodnišnici 1.11.2008 22:45:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi meni so v Lj sredi noči nosile mleko, brez problemov. Ker pa sem bla not več kot teden, so mi pokazale kje na oddelku je hladilnik z mlekom, in sem sama hodila iskat kadar je bla mala pač lačna. Ne komplicirajo, če vidijo, da ti dojenje ne gre in je otroček lačen. Lp
|
|
|
|
RE: adaptirano mleko v lj porodnišnici 2.11.2008 9:01:02
|
|
|
|
bati
|
dobiš ga...ampak je tud mal odvisno od sester na katero naletiš...moja se je en večer ful jokala in jaz sm čutla da je lačna in sm rekla če bi da mal dodatka ker še ni bilo pri meni mleka....in najprej me je zavrnila češ da otrok ni lačen....da je sit še od plodovnice....jokala se je skoraj do pol 2 zjutraj...hudo..pol sm pa mela vsega dost in sm rekla PRINESITE MI DODATEK no in mi ga je k je vidla da sm tud jaz tečna...in res je bila lačna...ko je spila je bil mer in je takoj zaspala...sm bla kr jezna k sm mela občutek da ne rade dajo ta dodatek....tko da sm tud jaz skor hotla reč mojmu da mi prinese prekuhano vodo in dodatek... ampak moraš jim zatežit če je kaka tečna sestra.... to je moja osebna izkušnja.
|
|
|
|
RE: adaptirano mleko v lj porodnišnici 2.11.2008 17:13:47
|
|
|
|
moyca
|
punce, hvala za vaše izkušnje
|
|
|
|
RE: adaptirano mleko v lj porodnišnici 2.11.2008 17:15:08
|
|
|
|
Kaštrun
|
jaz sem ravno v petek prišla iz LJ P domov, tako da je novica sveža mleko otroku SEVEDA DAJO, če je otrok lačen, kar pomeni, da pri mamici ne dobi še dovolj mleka. najprej je seveda fino če mamica čim večkrat proba pristavljati, ampak če rečeš, da se matrata že pol ure, ali pa da ga dojiš že eno uro, pa tamali še vedno hoče vleči, pa ti ga prinesejo brez problema.
|
|
RE: adaptirano mleko v lj porodnišnici 27.11.2008 10:30:46
|
|
|
|
bačko
|
Tudi naša je dobila adaptirano mleko, ker ga jaz nisem imela svojega mleka.Tudi meni so pokazale kje je soba z mlekom in sem ponoči sama hodila ponj.
|
|
|
|
RE: adaptirano mleko v lj porodnišnici 27.11.2008 10:35:57
|
|
|
|
lemavrica
|
Našemu pa niso dali en dan nič za jest razen tiste glukoze in šele potem ko se je ponoči ful jokal ( so ga določili za razdražljivega, ker ene trapasta sestra ni mogla TV-ja gledat, ker je jokal ) je zjutraj ko so mi ga prinesli dobil flaško. Je tako jedel da mu je želodček kar pokal. Potem pa načeloma ni bilo več problema, meni je pa mleko priteklo 4 dan.
|
|
RE: adaptirano mleko v lj porodnišnici 27.11.2008 13:35:43
|
|
|
|
evi28
|
IZVIRNO SPOROČILO: moyca Torej moram v porodnišnico za vsak slučaj odnesti še mleko, stekleničko...???? Če boš že s sabo imela AM, mu ga boš takoj, ko ti bo malo zaškripalo tud dala... Moja mala je vlekla drugi dan 4 ure skupaj, potem so ji dali dodatek, mene pa na el.črpalko. Ker še mleka ni bilo, sem dobila tabletke za sprožitev laktacije, tako da sva se potem samo še dojili. Pravijo, da če imaš doma AM "za vsak slučaj", mu ga kmalu tudi daš, ker imaš pri dojenju dostikrat občutek, da se ni najedel oz. da bi moral biti sit vsaj par ur...Verjemi, v večini primerov to ne drži.
|
|
|
|
RE: adaptirano mleko v lj porodnišnici 2.12.2008 15:38:59
|
|
|
|
moyca
|
sem že iz P. Nisem rabila AM, mleko je lilo v potokih že drugi dan sem mislila da mi bo joške razneslo doma pa imam AM "za vsak primer", ampak mi tudi na misel ne pride, da bi ji ga dala. To ima name bolj psihološki učinek, da vem, da lahko tudi sredi noči nahranim mojo , če bi bilo to iz kakršnegakoli razloga potrebno...da sem bolj sproščena
|
|
|
| Stran: [1] |
ime za punckotatlykatero ime vam je lepseAnella (
66%)
Noella (
34%)
Število vseh glasov: 187Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!