Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krema za obraz-suha koža 1.11.2008 16:19:03
|
|
|
|
naja17
|
Ka pa vem... Jaz imam od Vichy-a nutrilogie balm za čez zimo. To mi edin pomaga...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.11.2008 16:21:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Krema za obraz-suha koža 1.11.2008 17:29:27
|
|
|
|
s.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Salja Kaj še naj poskusim?? Zdaj ko je mrzlo vreme je spet nujno potrebna, jaz pa sem tako občutljiva...Naj omenim da more bit kašna ki se hitro vpije pa da je kasneje ne čutiš na obrazu kot nekatere Imam nekaj, za kar sem prepričana, da ti bo ugajalo. Sama sem imela kastrofalno kožo, ko se jepripravljalo na zimo, sedaj pa lahko samo še ploskam. Je švicarska kozmetika. Javi se mi na ZS, da ti pošljem vzorček.
|
|
|
|
RE: Krema za obraz-suha koža 1.11.2008 20:20:56
|
|
|
|
Mišni
|
Jaz imam iz Müullerja eno za 5 evrov Totes meer, imam zelo suho kožo in ta mi je O.K. Pa od Green line verjamem, da so tudi dobre.
|
|
RE: Krema za obraz-suha koža 1.11.2008 22:31:11
|
|
|
|
Janeja
|
Jaz imam tudi Green line - temno modra škatlica je za suho kožo. Sem preizkusila tudi **** dragih krem, pa mi nobena ni pomagala. Potem sem pa dobila Green line in je ne zamenjam več. Res je super.
|
|
|
|
RE: Krema za obraz-suha koža 2.11.2008 10:57:29
|
|
|
|
Spiria
|
Meni je večina krem za suhokožo premastna, pa imam na licih ful izsušeno kožo, mestoma celo majhne lišajčke. Prišla sem do ugotovitve, da moja koža potrebuje najprej ogromno vlage in gledam zdaj za vlažilnimi in ne hranljivimi kremami, npr. Garnierjev fluid mi je super, pa Clinique Dramatically Different... losjon, to sta predvsem vlažilna izdelka. Zdaj se pa odločam za vlažilno kremo iz kakšne kolekcoje naravne kozmetike, najverjetneje bom vzela kaj od Suki ali Aubrey Organic, samo da sprobam testerje.
|
|
|
|
RE: Krema za obraz-suha koža 3.11.2008 13:46:20
|
|
|
|
s.
|
Priporočam Swissformov Hidrogel! Z njim imam zelo dobre izkušnje.
|
|
|
|
RE: Krema za obraz-suha koža 3.11.2008 13:50:50
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz imam L'occitane mandlji in jabolko, ful vlažilna, nič mastna, hitro se vpije. Je pa draga, to je edina slabost.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?