Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pride katera na sladoled??? 24.3.2005 11:00:52
|
|
|
|
muriel
|
cist brez veze! se posebej, ker mi celulit hitreje rase kot trebuh! vceraj zvecer sem se pred TV masirala s masaznim strojem in hkrati jedla cokoladna jajcka!:)-:)- saj vem ni smesno, ampak pateticno! dober tek!
|
|
|
|
pride katera na sladoled??? 24.3.2005 11:05:30
|
|
|
|
Udb
|
wwwwwwwwwaaaaaaaaaawwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAZ!!!!!!!!!!!!! Njami!! Mi že cel dan diši!!
|
|
|
|
pride katera na sladoled??? 24.3.2005 11:24:17
|
|
|
|
povhek
|
Jaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!! Smetano pa sladki greh prinesem s sabo!
|
|
|
|
pride katera na sladoled??? 24.3.2005 11:55:46
|
|
|
|
dejčka2
|
Vidim, da nisem edina, ki ima danes lušte po sladoledu, samo da si jaz moram dat navrh še vroče maline.
|
|
|
|
pride katera na sladoled??? 24.3.2005 12:02:16
|
|
|
|
wawa
|
Tudi jaz čeprav že itak preveč jem......ampak mal sladoleda res ne bo škodilo;)
|
|
|
|
pride katera na sladoled??? 24.3.2005 12:12:15
|
|
|
|
Janika
|
muriel: vprasanje ali piše v navodilih za masažni strojček, kaj o uporabi ko si noseč, jaz sem namreč zasledila pri moji ljubi masažni kopeli za noge da nosečnicam ni priporočjivo zaradi tresenja...??????
|
|
|
|
pride katera na sladoled??? 24.3.2005 13:01:41
|
|
|
|
muriel
|
kaaaj? ne, ne vem, ker je že star in nimam navodil! ampak po moje te vibracije niso tako močne; poleg tega pa verjetno niti skozi celulit ne pridejo, kaj šele do trebuha! :)-:)-:)- ali meni katera drugače?
|
|
|
|
pride katera na sladoled??? 24.3.2005 13:43:30
|
|
|
|
Janika
|
... se prav cisto nic ne hecam s tem vprasanjem. kolikor vem hitre vibracije med nosečnostjo so nepriporočljive.
|
|
|
|
pride katera na sladoled??? 24.3.2005 13:45:29
|
|
|
|
Janika
|
..mislim da se otrocek nahaja v vodi v maternici.
|
|
|
|
pride katera na sladoled??? 24.3.2005 14:14:29
|
|
|
|
muriel
|
oprosti Janika, saj nisem mislila, da se hecas in si me mal prestrašila, (kar sedaj ni težko). če je to res nepriporočljivo, ne bom več uporabljala. šalim se samo na račun mojih obilnih beder, ki se zadnje čase večajo! bi bil uporabne za velikonočno šunko! ;)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2005 15:32:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?