|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je to faza?
31.10.2008 11:54:22   
teja28
no, naš user posted image  ima skoraj 9 mesecev in je, vsaj upam, zopet v eni novi fazi. in sicer ... se kar naprej dere, ko stvari niso čisto tako, kot si je sam zamislil. ena sekunda smeh do ušes, takoj naslednja dretje do onemoglosti. pa po ta novem , bi se kar naprej crkljal in nosil po rokah, čecas prej ni nikoli maral. res, da je imel pred dvema dnevoma malce vročine, in da mu mogoče rastejo zobki, ampak...da bi bil zaradi tega taka tečnoba...no, ne vem. Kaj menite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je to faza?
31.10.2008 12:08:53   
Ana08
Tudi pri nas je tako. Včasih se moram tamali prav smejat, kako jo frustrira, ko česa ne more imeti ali ne gre čisto po njenem. Stara je 8 mesecev in pol in zažene vik in krik vsakič, ko ne dobi, kar hoče ali pa je igrača "ne uboga". Očitno je našim user posted image že čisto jasno kaj bi radi, kako pa to doseči, pa še ne. 

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.10.2008 12:15:48   
trdozimc
Trma je gotovo znak odraščanja user posted image  in je zelo značilna za nekatera obdobja zgodnjega življenja.

Carta se pa najbrž, ker ga mučijo zobki ali pa kaj drugega.

(odgovor članu Ana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2008 14:23:22   
Tisana
Kot bi opisovala našo frajlo user posted image user posted image user posted image . Pri nas to traja sedaj že kar nekaj časa user posted image . Pa bi to, pa ne bi tega, pa bi tisto, pa uno, pa ne... to ne bi, pa mogoče tole... pa bi k mamici, pa ne, bi k očiju, bi na tla... ah ne, sem se zmotila, bom kar v naročju ostala user posted image user posted image user posted image  ... potem pa user posted image  in user posted image , ker ni isti trenutek točno tako, kot si je zamislila user posted image user posted image user posted image , ker nima takoj v rokah tistega, na kar je pokazala...  Baje, gre za otroke z močno voljo, predvsem pa za obdobje, ko spoznavajo, da je svet okoli sebe možno "nadzirati". V bistvu je to zelo dobro, vendar pa morajo hkrati tudi spoznavati, kje so meje, do kam lahko grejo, kdo je, če se po domače izrazim, gazda v hiši user posted image user posted image user posted image  Pri nas je zaradi tega včasih kar hudo, predvsem pa imam jaz že čisto skravžlane živčke in pa mnogo preveč občutkov krivde, ko ji ne popustim in jo pustim, da vrešči na primer v avtosedežu (jo pač ne vzamem nikoli ven, ker gre za njeno varnost), ali pa v stolčku za hranjenje, ker si je en trenutek zaželela, da bi jedla, potem pa 2x ugrizne in bi se šla že spet igrat user posted image ... Jaz se dostikrat sprašujem, če je prav, da jo pustim jokati, kadar vem, da gre za trmo... mi je ful hudo... po drugi strani pa moram reči, da se sedaj počasi že kažejo rezultati tega... sedaj se več ne upira, ko jo dajemo v avtosedež (prej je zganjala takega hudiča in se tako iztegovala, da ni bilo šans, da jo položiš notri), tudi ne joka vedno... včasih še poskuša, pa jo pač ignorirava (ker če jo ogovarjava, ali pa ji ponujava igračke, čisto znori), potem pa po določenem času preneha in je vse cool. Še to: meni se zdi, da toliko, kolikor je prejokala v zadnjem obdobju, da toliko ni prejokala celo svoje življenje do sedaj. In midva sva rabila ful časa, da sva dojela (pa verjetno še ne čisto, če ne ne bi imela občutkov krivde), da pač poskuša, do kod lahko gre, da se zaveda, da je lahko ona taglavna, da lahko ona nadzira dogajanje...  Evo, tako je to pri nas user posted image user posted image user posted image  Če se še kaj spomnim, pa dopišem user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.10.2008 15:47:55   
*Naja
Naša skoraj 9mesečnica ima podobno fazo....Odkar je začela veselo plaziti po celem stanovanju, je seveda kar naenkrat veliko situacij, ko ji je treba reči, da kaj ne sme. Potem pa seveda jok, da je groza. Da ne govorim kako izgleda pri nas zadnje čase previjanje, ko ji je včasih praktično nemogoče "namontirat" pleničkouser posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.10.2008 16:13:07   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

Trma je gotovo znak odraščanja user posted image  in je zelo značilna za nekatera obdobja zgodnjega življenja.

Carta se pa najbrž, ker ga mučijo zobki ali pa kaj drugega.

Se strinjam.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.10.2008 16:13:09   
lotty4
naša tamala je ista od Tisane.
Komaj sva vedla kako sploh joka, sedaj začne jutro z dretjem in ko dobi svojo reklamo v roke je mir, dokler ne pogrunta da je tud daljjinec za tv lahko zelo zanimiv. Aja pa še mal bi hodila, ojoj ne ne bi raje bi kocke, kam sem pa reklame vtaknila,mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii in jok. AAAAAAAAAAAAA dobro ve da lahko kaj dobi če se dere in kadar slučajno takoj ne uganem se ji zvok dretja poviša in zviša.
Kadar ji pa rastejo zobki imamo pri naši hiši vsi pogižene nosove. Namesto sladkega mojanja odpre usta in grizzzzzzz.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.10.2008 17:37:14   
evi28
Komaj sva vedla kako sploh joka, sedaj začne jutro z dretjem in ko dobi svojo reklamo v roke je mir, dokler ne pogrunta da je tud daljjinec za tv lahko zelo zanimiv. Aja pa še mal bi hodila, ojoj ne ne bi raje bi kocke, kam sem pa reklame vtaknila,mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii in jok. AAAAAAAAAAAAA dobro ve da lahko kaj dobi če se dere in kadar slučajno takoj ne uganem se ji zvok dretja poviša in zviša.
Kadar ji pa rastejo zobki imamo pri naši hiši vsi pogižene nosove. Namesto sladkega mojanja odpre usta in grizzzzzzz.

Mi smo tud tu nekje, s tem, da ne samo grize, ampak tud na polno tolče po obrazu z rokico, kadar le ima priložnost, ko jo pa kregaš, se ji pa ful fajn zdi. Aja stara je pa 9,5 meseca.

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.10.2008 19:41:08   
Tisana
Pa še to moram povedat user posted image : Tudi pri nas hoče biti kar naprej po rokah in ful se stiska. Sej paše, da ne boste mislile, da se pritožujem user posted image , ampak včasih je pa že prav zoprno, ker sedaj npr. ko ima še drisko, pa je še zaradi tega ful nerazpoložena, sploh ne morem nič več naredit. Kar joka, če jo odložim. Pa jo potem sfintiram s kakšno igračo, da se zamoti, pa takoj, ko ji kapne, da me ni zraven, da sem jo po domače povedano prinesla okrog, začne tako jokati, da tečejo krokodilje solze in že kolenčka k meni in pleza po meni. Pa isto dela tud s fotrom, tako da ni samo navezanost name. user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu evi28)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.11.2008 5:44:13   
mala pikica
Pri nas je tudi dretje, da ga pol vasi sliši, ko česa ne sme imeti. Očitno je res samo faza v odraščanju. Pa tudi če ni, je treba red naredit in jim pokazat, kdo je glavni user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?