|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr.Pušenjak
30.10.2008 21:42:37   
Anonimen
Pozdravljene!

Zanima me, če je katera od vas pacientka dr.Stanka Pušenjaka v Leonišču in kakšne izkušnje imate z njim kot z osebnim ginekologom?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dr.Pušenjak
30.10.2008 21:46:11   
Lorencia
Punce zakaj ne uporabljate iskalnika...vpiši njegov priimek in zraven napiši izkušnje, ter bo našlo ogromno izkušenj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2008 22:39:39   
*Junona*
Jaz sem bila pri njem na NS in moram rečt, da je veliko premalo takšnih ginekologov. Doomsdayse razloži, odgovori na vprašanja, poda lepo besedo, nasvet, nasmeh, ki nam zaskrbljenim user posted image tako prija. Skratka, same pohvale. Tudi moj dragi je bil zadovoljen.

Ga pa tudi ostale zelo hvalijo.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2008 22:53:39   
kaya2007
meni pa pri osebnem stiku ni bil preveč všeč, pa sem bila ene 3x pri njem. na netu mi je pa full the best, pojma nimam zakaj, mi tudi v živo ni.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.10.2008 0:17:02   
gruška
Men je pa on car .... same pohvale, res user posted image .

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.10.2008 8:14:28   
Pupsika
Ni moj osebni gineklog, sem bila pa 3x pri njemu in je super. 

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.10.2008 8:35:03   
Hope2
Bila nekajkrat pri njemu, vedno strokovnjak na mestu, nikoli me ni pustil v negotovosti, kot npr moja osebna G v leonišču. Vedno je flegma (včasih celo malo preveč), ki te ob kakih težavcah z besedami sprosti in ne misliš na najhujše. Vzame si čas za razložitev. Razpoloženje pa kak kateri dan, ampak je samo človek in kak dan je lahko tudi on slabše voljeuser posted image .
Po zunanjosti pa mi je smešenuser posted image , ne vem zakajuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.10.2008 9:21:58   
Naja30
Čeprav ni ravno zgovoren, je super. Strokovnjak in najboljši so slabi na besedah, zato pa toliko boljši pri dejanjih. user posted image  Resno, nisem njegova pacientka, bila pa sem parkrat pri njemu in ga lahko samo pohvalim.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.10.2008 17:27:17   
kajajaka
ja, se strinjam, da ni zgovoren.. ampak, če ga kaj vprašaš razloži in je ful prijazen. Sem bila mesec dni pred porodom v bolnici in mi je bil sobni zdravnik. Manj je paničen od ostalih zdravnikov, a bolj pozorno spremlja pacientko in otroka kot drugi! Same pohvale!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.10.2008 18:53:22   
mlinar
Tudi jaz bi ga pohvalila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.10.2008 20:54:51   
Majuska
Nisem sicer njegova pacientka, mi je pa delal CR in ga moram pohvaliti, zelo lepo je opravil svoje delo user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu mlinar)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?