|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JUNIJKE
24.3.2005 9:21:52   
rozi81
Dejmo se še me mal razgovort. Kako smo? Kakšno je počutje? Kok kilogramčkov? itd.

Jst se počutim odlično, čeprav se mi zdi da sem lena ko :hudicek:. Sploh pa zdej k kuhno prenavljava in je ČISTO CEL stanovanje prašen od stene ko sva jo vrgla dol. Drgn vsak drugi dan tao na hitro ko bo pa fertik bo pa ornk za zdrgnt. Joj kaj me čaka! Ampak bo pa pol nova kuhna, to je pa tut neki!:bravo:

kar se pa kil tiče se mi pa nič ne pozna da ne bi imela kuhne :)- +10 kg. Sm pridna a ne? Pa šele ta hudi mesci pridejo, tisti ko gejo kilce največ gor!:ups::ups: Upam da zame to ne velja.

Zgaga me pa vask dan bolj peče, amapk se probam izogibat tablet edino če res ni ful kriza!:(

Uf sm se razpisala!

Lep pomladni dan in čim hitreje do junija!

LP S:nosecka: in :duda:26t4d
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JUNIJKE
24.3.2005 9:50:43   
špelin@
No, pa bom še jaz kaj napisala ;)

Vesela sem, ker je moja velika požrešnost popustila in že dva tedna "stojim" na 10 kilah plusa :bravo: Čeprav trebušček fino vzhaja 9nebesa S prenehanjem neprestanega žretja je izzvenela tudi zgaga :bravo:

rozi, meni je proti zgagi pomagal Donat Mg - po svakem hranjenju en velik kozarec, po potrebi še kakšen, ko me je začelo peči.

Še vedno pa traja moja obsedenost z sladolednimi lučkami (izropane so že vse lokalne štacune 8)) in jutranji obroki marmeladnega rogljiča s suho salamo :ups:

Počutim se super, težave s križem so ponehale, ker se lepo redno sprehajam in dosti počivam. Edino, kar ostaja, so bolečine v sramni kosti - ampak sem se itak že navadila.

Kepica brca kot utrgana, najbolj hecno je, ker se vsake toliko prav nenavadno mota na lokaciji mojega popka in me žgečka ;)

Skratka: uživam :nosecka:

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JUNIJKE
24.3.2005 13:14:21   
Maša
Hojla.....jest sem pa taka kot tole vreme:)-:)-:)-,
danes o.k., jutri čist konc:zmeden:, pojutrišnem pa kdo ve kaj....:)-!

Načeloma pa uživam in komaj čakam da grem na porodniško,...no še malo bomo čakali ampak pomoje boš šla tko al tko kamlu na bolniško, ker imam me tale slabokrvnost ful zdeluje in mi je spet skor skos slabo! :(

Ma pa tale trebušček tolk otrdeva da mam včasih občutek da me bo kar razneslo!!!!!!!!!!:)-

Mali angelček je pa čisto po meni...kakšne dneve ga ne moreš ustaviti, spet drugič pa prava lenčnina, da me že kar skrbi:zmeden2:. A mislite, da je to povezano z otrdevanjem bušija!?????????

Aja,...pa prebava se mi je spet ustavila:((!!!

Kakorkoli že...aprila grem v materinsko šolo in sedaj sem se pa res že ornk začela pripravlajti na prihod malega bitjeca v meni-JUPI:bravo::bravo:

SREČNO punce!

midva:nosecka:

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JUNIJKE
24.3.2005 13:23:09   
pika78
Hoj, se pofočkam še jaz - PDP 10.6.
Počutim se kar ok, čeprav me občasno zdelujejo nosečniške težavice: špikanje pod rebri, otekanje nog, občasno otrdevanje bušija... Sicer pa komaj čakam, da grem na dopust in porodniško - čez dobre 3 tedne:bravo: No ja, sej ni tako hudo!
S šolo za starše so ravno včeraj zaključili, počasi bo treba začet nabavljati in pripravljati stvari za otročka. A imate ve v glavnem že kupljeno ali ne?
Kg gredo tudi pridno gor - imam jih že +10:( Tako da bo treba kar pazit pri hrani.
Na sprehode še kar hodim, čeprav na vedno krajše - se mi zdi, da se kar hitro utrudim ali me pa začne špikat.
Ja, pred porodom bo treba naredit še nekaj izpitov na faksu, kar me tudi "mori"...
Lep sončen pozdrav! Pika 28t6d

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JUNIJKE
24.3.2005 13:26:09   
pika78
Aja, še to. A ve veste, kako so obrnjeni vaši malčki?
Meni se zdi, da se moj ves čas obrača in da je glavica v glavnem zgoraj (če prav čutim z roko?).
Naslednji UZ pa imam šele v 35. tednu :( (tako je rekel G).

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JUNIJKE
24.3.2005 15:11:19   
Lana_s
Ojla,
Pika78 sem jaz tudi mislila, da je glavica, pa mi je moja G na pregledu rekla da je ritka.:duda: Mogoče pa pri tebi je.

Danes ni ravno moj dan, sem pravkar zvedla, za dva:ups: izpita, da ju nisem naredla - pa mi ni najbolj jasno kak ne in to me najbolj jezi, čeprav res nisem veliko truda vložila v to ampak vseeno. Naslednji izpiti pa bodo verjetno komaj po porodu, ker mi prvi junijski roki odpadejo - PDP 4.6.
Drugače sem kar ok, včeraj polna energije, danes se mi pa samo spi.

Drugi teden imam spet pregled in komaj čakam. Mali se mi nonstop obrača, brca pa bolj malo, me pa pri popeku zateguje in takrat kar rahlo boli. Začela me je tudi zgaga mantrat, pa bo že.

Eh, dost je blo, bom se raje jutri oglasila, ko bom boljše volje.

Uživajte, lp

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?