|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gibi po 35 tednu?
30.10.2008 10:25:50   
Claudi
OJ.
Me zanima kak ve kaj čutite svoje user posted image  po 35.tednuuser posted image

Pri meni je danes že drugi dan, ko bolj malo, skoraj nič...Bi morala poklicat G, pa ji povedat?Me pa grozno križ boli.Mi je rekla da nej bom pozorna na gibe, nič pa ni rekla da moram štet, tko kot sm tukaj brala, daj jih naj bi blo vsaj 10 na dan.
Pa čudno mi je tud to, ko imam naslednji pregled šele 18.11., tri tedne brez pregleda, tega me je kr mal strah, sm mislna da bom zdej večkrat šlauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gibi po 35 tednu?
30.10.2008 10:31:50   
Naja30
Pokliči G. Ziher je ziher.

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2008 10:33:13   
mamabranka
ojla, jaz glih vstopam v 35 teden, pa se je mali prejšnji teden malo umiril, ampak je še vedno zelo aktiven. Sem pa pri prvem user posted image  čutla bolj manj, samo malo zvečer. Odvisno je od posameznega otroka. (mene je mami čutila 1x na teden, pa je bilo z mano vse ok) 
Zmanjkuje mu prostora, pa se mal umirja.
Če misliš da je kaj narobe, pa le pokliči ginek.

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2008 10:51:36   
Anonimen
Se strinjam z Najo. Raje pokliči G. Bolje en UZ več kot pa manj.

Moj je bil do konca čist divji - no saj je še zdaj user posted image  Vem pa, da sem 10 gibov naštela že do 9h zjutraj.

Kar pokliči user posted image

(odgovor članu mamabranka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2008 11:21:50   
onur
Jaz sem v 37t. Sedaj kar miga, je bilo pa tudi že po teden dni, ko je migala manj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2008 16:19:03   
kajajaka
pri meni se je po 36 tednu kar umirila... nisem delala panike, ker sem bila v bolnuici in so mi itak vsak dan delati ctg - poslušali (merili) srček... apmak pri porodu se je izkazalo, da je imela 2x ovito popkovino okoli vratu...user posted image
Naslednjič bom bolj tečna. Saj res v 99% ni nič narobe, a si ne želim niti pomisliti, da bi zapadla med ostali1%, ko je lahko tudi hudo narobe... raje ne pomislim...user posted image
Pojdi k G in zahtevaj podroben pregled! To je tvoja pravica!!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2008 16:42:50   
T.A.T
zagotovo je bolje preventiva kot kurativa...morem pa ti rečt, da marsikaj vpliva na otroka,kot npr. tole vreme!Tudi ti si zagotovo bolj mirna in brezvoljna(kdo pa ni v teh dneh), tako je lahko tudi otrok...otrok je bitje, ki ima tudi svoje slabe in dobre dni!Pač mu ni za skakat po trebuščku...dobro pa je da si pišeš brcike(sploh v takšnih trenutkih)...od 9 do 21 naj bi jih blo vsaj 10...
morem ti povedat da imam v trebuščku zelo hiperaktivno user posted image  in je danes npr zelooooooo mirna...se mi zdi da cel čas spi...ampak ko dam rokico na trebušček se čez čas leodzove in me drezne...
probaj se pogovarjat z user posted image  in malo porukaj trebušček in kaj je najpomembnejše brez panike in stresa...samo lepo mirno kajti čisto vse je o.k!!!brcike pa le štej, ker tudi v bol. če boš šla jih bo to zanimalo!
dihajuser posted image in sporoči kako je

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......