Bety
|
Dobro jutro, punce1 Mene malo grlo boli, ušesa srbijo, kašljem in nekaj z.... izkašljem.... moram več vitaminčkov spiti... Če pogledam druge forume, ugotovim, da je veliko naših sobork, ki so imele ss in se potem niso več oglasile pri nas....žalost vem, da je velika...vendar, ni potrebno se obtoževati ali sramovati....to je izven naše volje... Ni mi pa nekaj jasno....kako to, da trdijo, da so to otroci z genetsko napako, ko pa so vsi rojeni popolnoma normalni?!?! :zmeden: ...in kako se potem popolnoma brez težav rodijo toroci z hudimi genetskimi napakami (brez krvavitev, bolečin...)?!?!?!.... Mislim, da so to samo izgovori, da lažje prebolimo to izgubo.... Pa še nekaj....v različnih časopisih različno pišejo o času deljenja zarodnih celic in koliko časa rabi za vgnezditev....nekje sem prebrala, da po 10.dneh še-le zapusti jajcevod...bulšit....pojma nimajo...in mislim, da se sestane nekaj novinarjev, ki te revije za mamice sestavljajo....poberejo iz drugih časopisov, nekaj dodajo...in mi vztrajno kupujemo vse časopise v upanju, da bomo kaj novega izvedeli.... 8).... Pa še teorija o ovulaciji ?!?!?! :zmeden: :grrr: .... Je na sredini ciklusa, je tik pred M, je med M, je lahko 2x....torej, potrjuje mojo teorijo, da je izločanje posameznih hormonov neodvisno eno od drugega in da si ne sledijo en za drugim....zato se dogaja, da krvaviš ko si noseča, ti odmre rumeno telesce in otrok tudi z njim... In, če imaš srečo, da vsi "inštrumenti igrajo usklajeno" je tudi pesem (otrok) tukaj.... 8) ..... Pa še teorija o "staranju jajčnikov"....:grrr::hudicek: ..."je po 35.letu starosti; je samo x%; vrednost fsh en mesec pokaže,da je jajčec še dovolj, drug mesec pa da jajčec ni več..." ....:grrr:...še večji bulšit......pa, da zelo malo nosečnic po 45.letu rodi zdravega otroka??!?!?! Jaz vas vprašam, punce moje, kaj je res potrebno biti pameten, da pogruntaš, da ZELOOOOO MALO ŽENSK SE ODLOČA imeti otroka po 45.letu starosti, in mogoče so prav tiste, ki si to ne želijo zeeeeelo sposobne to tudi uresničiti??????....pa kje je še "vpliv okolice", ko se za tako staro žensko "ne spodobi imeti malčka", saj ji bo najstarejši sin imel že tretjega???... BUUUULLLLLLLŠIIIIITTTTTT...... Hmmmmmmmmm.....sem jezna......človek mora stvar vzeti v svoje roke......:sloncek: vsak dan, kupiti si v Italiji progesteron,...uffffffff.... Tako...grem delat..... Pozdravlja vas Bety, ki bo že ta mesec srečka :nosecka: (brez ss)
|