ronja
|
Vsak ma svoje + in -. Jaz sem si naredila dva traka (wrap sling), enega vreča-varianto (pouch sling) in enega z obročki (ring sling). Za novorojenčka je pouch ful fajn, ker se not počuti res sigurno, pa bolj je komot za otroka, ker lepo leži in lažje zaspi, se lahko bolj premika. Pa glavica v tem primeru ni problem, ker je ves čas podprta. Tudi hitreje daš otroka not in ven. Za neke dolge pohode po kakem naravnem terenu in za večje otroke je pa boljši wrap sling (trak), ker je tam otrok bolj trdno nate privezan, n emore ven past, vendar pa ni tako udoben, sploh za novorojenčka, ker mu ne drži tako dobro glavice kot pa pouch. ringling je podoben kot pouch, samo da si lahko malo nastavljaš velikost... meni je bil pouch bolj praktičen, da se mi ni treba še s temi obroči zezat vsakič, čeprav je tudi to čisto ok. za kupljene pa nimam pojma, ampak saj je isto, kot če ga narediš doma. V drugo si bom sešila zimsko varianto pouch slinga za mojo malo zimsko dojenčico, (podloženega z mucko), ki bo imela všito še dekico za pokrit, tako da če grem samo dol cucka peljat ali pa nest smeti, da je ni treba oblačit v vse zimske pajace (večina dojenčkov tega ne mara pretirano). Ronja pa zdaj že ornk hodi in če gremo kam na daljše ture, je rajši kar v nahrbtniku, ker je bolj udobno za očija za nosit (jaz je itak ne smem - problemi v ), pa tudi njej se fino zdi tam gor . je pa sling precej bolj praktičen za moje pojme kot kengurujček. Ga imava, pa ga nisva kaj dosti uporabljala - res je komot za nosit, ampak predno vse tiste šnole zapreš ... Mam jaz tamalo že v slingu, pa obavim, akr sem mela, pa še vrnem se vmes .
|