|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pri petih letih?
29.10.2008 21:52:56   
Jagodka*
Naš manjši fant bo kmalu dopolnil pet let. Do nedavnega je bil povprečen malček - včasih priden, včasih poreden... Tak kot jih je večina. Ene dva meseca nazaj pa je začel risati in pisati po stenah. Do sedaj tega ni delal, večji ni tega delal nikoli, mali pa je zdaj naenkrat začel risati po stenah. Če ga nimamo na očeh, je takoj ens stena porisana.
Z možom sma probala že vse. Od mirnega pogovora, da se to ne dela do kaznovanja (ni bilo risank). Ko sma ga vprašala, zakaj to dela, nama ni znl odgovoriti.
Zdaj pa ne vema, kaj naj naredima. Kaj bi vi naredili?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pri petih letih?
29.10.2008 21:54:57   
Doll
Pogovor.Meni tudi 3,5 letnik ni znal povedati.Sem dobila samo zato besedo nazaj user posted image
No,potem sem pa začela a ti je bilo dolgčas,a si bil jezen,si žalosten....malo sem mu pomagala in zdaj že zna lepo odg. zakaj je nekaj naredil kar ne bi smel

(odgovor članu Jagodka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2008 21:56:06   
K_a_t_i
Probajta s tem, da mu dovolita risati po eni steni v njegovi sobici. Ostale pa naj bodo "prepovedane".

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Jagodka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2008 22:03:21   
Gina
Jaz bi mu vsekakor vzela vsa pisala in mu povedala, da jih dobi nazaj, ko mu bom lahko zaupala. Kaj pa če bi moral počistiti za sabo?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2008 22:09:31   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Jaz bi mu vsekakor vzela vsa pisala in mu povedala, da jih dobi nazaj, ko mu bom lahko zaupala. Kaj pa če bi moral počistiti za sabo?

zahtevne besede za 5 letnika, tega še najstniki včasih ne razumejouser posted image

za začetek mu kupi risalni blok.

Piše pa vejetno, ker želi biti viden.

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2008 22:18:10   
Gina
Ah daj no mir, doma imam enega toliko starega, še malo mlajšega, pa čist razume, kaj bi pomenilo,če bi mu vzela svinčnike in barvice, pa če bi mu rekla,da jih dobi nazaj, ko bom prepričana, da ne bo več risal po stenah. A ti vse dobesedno vzameš? Kar se bloka tiče- sklepam, da ga ima, pa zraven še kupe papirja in barvank in podobnega... a ni to normalno za moderne otroke, al misliš, da je večina staršev tolk za časom...(to bi sicer sklepala, kakor sklepaš,da se ukvarjamo samo s tem, da otroke omejujemo brez veze samo zato,da nekaj počnemo, da je po naše....eh...)

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2008 22:21:02   
Anonimen
Ah daj no mir, doma imam enega toliko starega, še malo mlajšega, pa čist razume, kaj bi pomenilo,če bi mu vzela svinčnike in barvice, pa če bi mu rekla,da jih dobi nazaj, ko bom prepričana, da ne bo več risal po stenah

Nasa bejba tudi.
Razumela je ze kar dolgo nazaj, ko je s kemikom porisala rumeno steno user posted image .
Pri nasledjem podvigu (v drugem stanovanju, pri babici, da je bo kdo ostal prikrajsan), je uporabila nezno rumen odtenek na belo podlago, da se jedva vidi.

Pri meni doma pa nic ne rise....pa mami tako rada beli in barva user posted image . Zgleda, da bom morala na obiskih odsluzit.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.10.2008 22:58:38   
zinkazi
Za malcka je risanje na veliko steno pravi užitek. zakaj riše vam ne bo znal povedat. izberite eno steno, nanjo nalepite velik list papirja (kupite ga v knigarni za zavijanje paketov ali kaj podobnega). dovolite mu risati po papirju, če bo risal drugje mu odločno povejte, da lahko riše le po papirju, sicer mu boste vzeli vse , s čemer riše. če ne bo zaleglo za kakšen dan res vzemite vsa pisala. mora pa otrok začutiti, da mislite resno. Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.10.2008 9:13:13   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: zinkazi

Za malcka je risanje na veliko steno pravi užitek. zakaj riše vam ne bo znal povedat. izberite eno steno, nanjo nalepite velik list papirja (kupite ga v knigarni za zavijanje paketov ali kaj podobnega). dovolite mu risati po papirju, če bo risal drugje mu odločno povejte, da lahko riše le po papirju, sicer mu boste vzeli vse , s čemer riše. če ne bo zaleglo za kakšen dan res vzemite vsa pisala. mora pa otrok začutiti, da mislite resno. Srečno!

Jaz bi tudi probala na tak način, če ostalo ne zaleže. Nekaj ga žene, mulca.user posted image Malo meje preizkuša, bi rekla.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu zinkazi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.10.2008 9:14:34   
Mišni
Aja, samo pet let je že star ...

No ja, še vedno je tamlajši, kaj pa vem. Poskusite s tistim listom.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.