Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tiščanje in prepogosti obiski WC-ja 29.10.2008 21:38:38
|
|
|
|
AnciM
|
V katerem tednu pa si? Letanje na WC je popolnoma normalno. Še posebno v 3. tromesečju, ko je plod že tako velik in pritiska na mehur.
|
|
|
|
RE: Tiščanje in prepogosti obiski WC-ja 29.10.2008 21:40:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem v 18 tednu nosečnosti. Vem, da je v nosečnosti to kar pogosto dejanje, vendar se mi zdi že malo čudno tako zgodaj. Je pa res, da imam kar precej kg preveč. A mogoče tudi to upliva?
|
|
|
|
RE: Tiščanje in prepogosti obiski WC-ja 29.10.2008 21:49:20
|
|
|
|
AnciM
|
Možno je tudi, da se je mali že zdaj usedel na mehur. Meni se je tudi to zgodilo enkrat v tvojih tednih. Pomagalo je, da sem se postavila na vse štiri in glavo spustila k tlom. Tako sem razbremenila trebušne mišice in malega malo prestavila.
|
|
|
|
RE: Tiščanje in prepogosti obiski WC-ja 29.10.2008 22:03:58
|
|
|
|
birdy
|
Pa je to tud kej boleče oziroma neprijetno? Ma pri men je blo s takimi znaki kot jih maš ti, pa seveda me je tud na nek način to bolel, uroinfekt. In to se takoj vidi na vodi. Pojdi do ginekologa ali do osebnega zdravnika pa naj ti vodo pregledajo.
|
|
RE: Tiščanje in prepogosti obiski WC-ja 29.10.2008 22:19:09
|
|
|
|
bjondi
|
Tudi meni je čudno po par kapljic za kar pa bi bil lahko tudi uroinfekt kot je rekla predhodnica...se pa lahko stopnjuje do te stopnje da lulaš kri...kar pa je že zdavnaj prpozno za preprečevanje...drugače pa uroinfekt pospešujemo z vnašanjem kislosti v telo-limone,grenivke in kisli sadeži zadevo znajo pospešiti. Če sumiš na to se jih izogibaj...ja svetujem pregled urina predno bo prepozno. No lahko je pa plod,ki ti pritiska.Kaj e boš odločila je pa tvoja presoja...
|
|
|
|
RE: Tiščanje in prepogosti obiski WC-ja 29.10.2008 22:40:14
|
|
|
|
acitak
|
js mam tud take probleme...najprej prvem tromesecju sam lulanje...v drugem tromesecju se je umirilo...zdj se v zadnjem tromosecju (30t) pa spet sam lulanje, ampak par kapljic pa to je to, ponoci 3-4x obvezno, vcasih se veckrat, pritiska na mehur...bomo preziveli
|
|
RE: Tiščanje in prepogosti obiski WC-ja 30.10.2008 8:04:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsekakor se mi vse to ne zdi normalno že sedaj v 18. tednu, zato bom vseeno šla do G. Hvala za vaše nasvete.
|
|
|
|
RE: Tiščanje in prepogosti obiski WC-ja 30.10.2008 8:11:42
|
|
|
|
Pat74
|
Jaz sem dobila odgovor v 3 dneh.
|
|
|
|
RE: Tiščanje in prepogosti obiski WC-ja 30.10.2008 9:41:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se ti zdi da imaš poln mehur in te tišči tako da ne moreš zdržat, polulaš pa nekaj kapljic in pri lulanju čutiš bolečino, je to lahko uroinfekt ali morda prehlajen mehur. Kar pejdi se pokazat pa vodo dat, gotovo ni nič hudega
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.10.2008 12:08:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?