naja78
|
in mi res ne moremo več. Naš lumpek,2 leti,2 je s septembrom prvič v vrtcu.noro rad gre tja,vzgojiltelce super,....moti me to oz. pri nas imamo že živčno vojno,ker je stalno bolan.ok razumem da naj bi bil prvo leto otrok res kar precej bolan ,da o prekuževanju ne govorim.razumem. prvo leto se je čuval privat,pa je ravno tako bil skos prehlajen,skos imel vnetje ušes,tako da letos jemo že 9 kuro antibiotikov.hodimo na orl,spiramo nos kot se šika,porabimo tud liter fiziološke na dan če gre.pa je teden dni doma,v vrtec gre zdrav kot bubica,je tam 3 dni,in spet,zabasan nos,smrklji,in spet ušesa. toliko za uvod,sprašujem pa ali morda veste,če se da otroka za 2,3 mesece izpisati in plačevati samo rezervacijo????čisto sem že obupala,ker vem da ga dobesedno naj se še tako glupo sliši,peljem tja spet okužit.nič ne bi imela proti če bi ostalo samo pri smrkljih,razumljivo,saj jih ne moreš met za vsak smrku doma,ampak,prinas to ne gre.kar slabo vest imam,da ga spet dam not,saj po 3 dneh že opet,....fiziološka,antibiotik..... kaj mi predlagate?? za higieno nosu skrbimo redno,bronhomunal jemo že 3 kuro,dajemo vse živo,....sem že diplomirala s temi zdravili doma smo že vsi hin in res o tem premišljujem.kake so vaše izkušnje?? bpo drugo leto bolš?? ste ve tudi tokrat doma???dobro da mam tako službo,ki mi dopušča bolniško,me pa že mal čudno gledajo???in danes še pika na I,a vašmu že kej smrkljev ven gleda po 2 dneh????( v službi mislim) kar na jok mi gre.
|