Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koliko čaka čakaš prvič na odgovor komisije 29.10.2008 16:53:09
|
|
|
|
mayflower
|
Pozdravljene. Jst grem jutri k dohtarju, da mi napiše papirje za komisijo. Sem že dva tedna na bolniški zaradi težav s sščitnico, da delovnega mesta potnika sploh ne omenjam. Zanima me, koliko časa čakaš pvič na odgovor komisije, ali te dajo na bolniško ali ne. Moja G mi je že na začetku nosečnosti svetovala bolniško, no zdej sem v 13. tednu. Nimam dopusta skor nič več, tako, če odgovor ne pride kmalu, bom morala spet v avto. Sem pa čist švoh in si sploh ne predstavljam, da grem na teren.
|
|
RE: Koliko čaka čakaš prvič na odgovor komisije 29.10.2008 16:55:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Nekaj mi ni jasno. Na komisijo greš po 30 dneh ne pa po 14 dneh Iz komisije dobiš odgovor v parih dneh.
|
|
|
|
RE: Koliko čaka čakaš prvič na odgovor komisije 29.10.2008 17:06:15
|
|
|
|
mayflower
|
OK. Pol bom še dva tedna doma- samo me je zanimalo, koliko časa se čaka, ker se vsaj na podaljšanja očitno dolgo čaka.
|
|
RE: Koliko čaka čakaš prvič na odgovor komisije 29.10.2008 17:48:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakor kakšen. V Ljubljani zasedajo ob torkih in četrtkih. Sem vedno dobila v 3-4 dneh.
|
|
|
|
RE: Koliko čaka čakaš prvič na odgovor komisije 29.10.2008 17:53:30
|
|
|
|
sonček85
|
mayflower:jaz sem doma iz okolice celja in sem dobila iz komisije domov po 3-7 dneh od tea ko je zdravnica dala. lahko se nam pa tudsi pridružiš na temi aprilčice 09 ,ker vidm da si v 13t,razen če si majčica in si že tam
|
|
RE: Koliko čaka čakaš prvič na odgovor komisije 29.10.2008 19:09:05
|
|
|
|
mayflower
|
Sonček: sem majčica. Imam rok prvi tedn maja:8.5. Lahko pa tudi, da končam med aprilčicami
|
|
RE: Koliko čaka čakaš prvič na odgovor komisije 30.10.2008 7:49:51
|
|
|
|
Šaki
|
mislm da skoraj povsod zasedajo vsaj dvakrat na teden.in ponavadi pride v roku enega tedna...
|
|
|
|
RE: Koliko čaka čakaš prvič na odgovor komisije 30.10.2008 7:56:28
|
|
|
|
maja24
|
Jest sm zmeri dobla po enem tednu odgovor
|
|
RE: Koliko čaka čakaš prvič na odgovor komisije 30.10.2008 8:04:07
|
|
|
|
sonček85
|
no lepo in naj pikica lepo raste
|
|
RE: Koliko čaka čakaš prvič na odgovor komisije 30.10.2008 8:13:19
|
|
|
|
Pat74
|
V 3 dneh.
|
|
|
|
RE: Koliko čaka čakaš prvič na odgovor komisije 30.10.2008 8:28:36
|
|
|
|
Jasnina
|
Ja v roku 5 dni dobiš sigurno.
|
|
|
|
RE: Koliko čaka čakaš prvič na odgovor komisije 30.10.2008 9:33:06
|
|
|
|
dushka
|
Jaz sem pa prošnjo za komisijo oddala prejšno sredo in še vedno nisem dobila odgovora in to za polovično bolniško. Do jutri moram oddat bolniški list, pa mi zdravnik ne more zaključit bolniško za ta mesec brez odločbe. Cisto sem že obupana, kaj naj naredim. A so mogoče kateri zavrnili polovočno bolniško? Lp
|
|
|
|
RE: Koliko čaka čakaš prvič na odgovor komisije 30.10.2008 9:55:25
|
|
|
|
Šaki
|
vprašaj svojega osbnega dr. on mora vedet kdaj naj bi prišla odločba.vsaj pri meni je vedla.
|
|
|
|
RE: Koliko čaka čakaš prvič na odgovor komisije 30.10.2008 12:01:55
|
|
|
|
bučibači
|
v petek dopoldne sem bila pri splošni, ta je morala poslati vso dokumentacijo na komisijo, v soboto ob 8 zjuraj me je že poštar zbudil,... po tem se vidi, da sploh ne obravnavajo posameznih primerov, ampak kako se jim zazdi,... obrazce že itak imajo v računanikih, spremenijo ime in pošljejo,...no, tako se je pri meni zgodilo - prvi in drugi odg., je bil poslan od v enem dnevu,...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?