|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pediatrična klinika v lj
23.3.2005 21:00:42   
SILVA
Punce,ki ste jo že obiskale,povejte mi če bom lahko z otrokom ponoči tam,ker samega ga jaz ne pustim tam,ker sem slišala same kritike.
Celo da so dojenčkom dudo zalepli z microporjem,da jim dude ne bi ven padale in ne bi jokali.
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pediatrična klinika v lj
23.3.2005 21:50:11   
cmokec
Jaz sem bila s Saro na Pediatrični - gastro oddelek 2x. Prvič je bil oddelek tako poln, da so ostale samo doječe mamice, pa še te ne vem, kje so spale. Sem bila pa lahko ob njej od zjutraj, pa do takrat, ko je zaspala, tako da skoraj ni vedela, da grem ponoči domov. Srečo smo imeli, ker je že spala celo noč. Prišla sem okoli 8.00, ko so bili že skopani, da nisem bila v napoto. Zajtrk sva že jedli skupaj. Popoldne ko je spala sem šla po kavico in sendvič, domov pa okoli 22.00, ko je že res trdno spala.

Ko sva bile drugič, sem pa tam tudi spala, ker je bil skoraj prazen oddelek in mi je kar sestra ponudila to opcijo. Tako, da sem vsaki drugi dan v času obiskov skoćila domov pod tuš, pa sva zdržali. Je bilo pa fino, ker ni imela vročine in sva popoldne lahko hodili ven na zrak. Prvič sem imela na hodniku kar voziček z globoko košaro, pa mi nihče ni težil. kaj ga tam puščam.
Drugič pa so naju presenetli, ko se je Sara prvič sama brez odvajal pokakala (kronično zaprtje). Sestra naju je večkrat popoldne vidla zunaj, kako Sara občuduje njihov Lumpijev kombi. In nagrada je bila, da je sestra prišla po naju, Vsedli smo se v Lumpijev kombi in se po Ljubljani vozili cirka 15 minut. Tega Sara ne bo nikoli pozabila, mamica je imela pa solzne učke, ker sem vidla, kol ji to pomeni.
To je bila gesta sestre, ki ni praksa bolnice. Še več takih angelčkov dela tam, tako da od mene same pohvale. Poslopje je sicer poglavje zase, ampak res lepo skrbijo za naše sončke, sem vidla tudi z nočne perspektive.

Upam, da pa vseeno njihovih posteljic ne bosta potrebovala.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pediatrična klinika v lj
23.3.2005 22:07:43   
Anonimen
Uživajta na PeK.:) Sam rpipravta se na dolgooo čakanje...:hudicek:

lp,:fis:

Kdaj gresta?

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pediatrična klinika v lj
23.3.2005 22:34:37   
tinadvojčica
Mi smo bile tam en mesec nazaj ker smo imele RSV virus.Sem nedoječa mati ampak vseeno sem lahko tam spala.Pa še očka je z nami spal ker imam dvojčici.Bili so kar prijazni z izjemami.
Močn upam da boste čimprej doma hkrati pa si želim da nikoli več ne gremo tja.

Lep večer še naprej!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pediatrična klinika v lj
24.3.2005 8:40:59   
TARA in MAJ
Mi smo bili tan prejšni mesec in prav nič nisem bila zadovoljna.Dali so mi nek ležalni polomljeni stol,da sem bla zjutraj vsa trda od neležanja bi lahko temu rekla wc.je bilj pri vratarju tuša za mamice nobenga osebje je sicer prijazno hrana za malčke pa grozna,tako da so jo je nam prinašal očka.
Res smo bili tam pet meni zelo dolgih dni.Upam da boste imeli boljše iskušnje od nas.

LP.Tara:rozica:

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?