Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: HUJŠANJE MED NOSEČNOSTJO 29.10.2008 15:22:31
|
|
|
|
Naja30
|
O tem je bilo že ful napisanega. Pobrskaj z iskalnikom.
|
|
|
|
RE: HUJŠANJE MED NOSEČNOSTJO 29.10.2008 16:43:53
|
|
|
|
mamabranka
|
Je blo napisan, sam ne o hujšanju . Samo ta del me zanima!
|
|
|
|
RE: HUJŠANJE MED NOSEČNOSTJO 29.10.2008 21:04:33
|
|
|
|
Miša7
|
Hojla, tudi jaz sem imela v drugo nosečniški diabetes, ugotovili so mi ga v 20t, do takrat sem se zredila 4kg, potem naprej pa 2m nič, dokler se moje telo ni navadilo na dieto. To je čisto normalno, da nekaj časa malo shujšaš, ker si navajen do takrat popolnoma drugače jest. Vsega skupaj sem se potem zredila 6kg, tako da sem pridobila do konca nosečnosti 2kg, pa še to je bilo vse od otroka, povečane maternice in plodovnice. Ko sem rodila, sem imela 2 kg manj, kot preden sem zanosila, tako da sem v nosečnosti dejansko shujšala. Je pa res, da sem se strogo držala diete, drugače bi me čakal inzulin; se je splačalo, ker je bilo dete zdravo in je babika imela 3600, tako da si je vzela, kar je potrebovala. Sem pa jedla velikoooooooo sadja in zelenjave, da me je nasitilo, od tega pa se res ne moreš zredit! Vso srečo ti želim in misli na svoje detece
|
|
|
|
RE: HUJŠANJE MED NOSEČNOSTJO 29.10.2008 22:19:43
|
|
|
|
mamabranka
|
Hvala za spodbudne besede. Men sadje full dvigne cukr, sploh zjutri, da ne omenim kruh in testenine . Sploh odkar je stari ata umrl. Upam sam, da je z malim vse ok. To, da se ne redim mi je čist super, ker nimam bolečin v kolkih, kot sem jih imela pri prvem . Še enkrat hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: HUJŠANJE MED NOSEČNOSTJO 29.10.2008 22:27:14
|
|
|
|
Pikabu
|
Jaz sem tudi imela nosečniško sladkorno, v obeh nosečnostih, v prvi sem bila celo na inzulinu. V prvi nosečnosti sem se zredila 4 kg, v drugi pa 6. S tem, da sem pri obeh najprej shujšala, potem je pa le počasi šlo gol. Meni niso nikoli težili zaradi tega in nikoli niso rekli, da je kaj narobe, če hujšam. Itak sem imela stalne kontrole tako pri diabetiku kot pri G. Maledva sta se pa rodila prva z 3330, drugi pa 3260. Čisto normalno. Pazi le po porodu. Takrat je pa meni podivjalo in so šle kile samo nazgor. Pa srečno pri dieti in zdravega ti želim.
|
|
RE: HUJŠANJE MED NOSEČNOSTJO 29.10.2008 22:37:14
|
|
|
|
mamabranka
|
Hvala. Sej mam pregled pri dibetiku v torek, ginekolog. pa v sredo, sam sem se hotla prepričat, da bi imela malo bolj pomirjen podaljšani vikend. Ker sem že mal utrujena od razmišljanja kaj bom pa pol jedla (naslednji obrok), zaradi česa mam pa zdej preveč cukra,... ali je OK,...
|
|
|
|
RE: HUJŠANJE MED NOSEČNOSTJO 31.10.2008 15:30:38
|
|
|
|
uršika***
|
Mamabranka- znano je, da sadje vsebuje sladkorje. Moj stari ate ima sladkorno, zelo hudo in ne sme jesti nobenega sadja, ker mu vso sadje zviša stopnjo sladkorja v krvi. Kruh pa seveda jej le polnozrnat, ravno tako tudi testenine. Srečno
|
|
|
|
RE: HUJŠANJE MED NOSEČNOSTJO 3.11.2008 10:21:06
|
|
|
|
mamabranka
|
Pojem samo 2 sadeža na dan, manj zrela. Kruh mi tudi dvigne sladkor v višave, pa sem se mu odpovedala. Jem testenine - graham, oves, krompir,... Drugače pa veliko mesa, jajc, salam, sira,... Nikjer ne šparam, pa vseeno hujšam.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?