Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kakšno mnenje imate o tem? 29.10.2008 13:16:52
|
|
|
|
tanikaa
|
Pri besedi topshop se pri meni vse neha.
|
|
RE: kakšno mnenje imate o tem? 29.10.2008 13:18:29
|
|
|
|
žafran
|
zakaj?
|
|
|
|
RE: kakšno mnenje imate o tem? 29.10.2008 13:37:12
|
|
|
|
Anonimen
|
učinkovine delujejo na lasne mešičke in jih stimulirajo k boljši rasti las, saj jih oskrbijo z nujno potrebnimi hranili Ok, spodbuja rast lasem k jih že maš, torej kao hitrej rastejo omogoči rast novim lasem – vaši lasje bodo ponovno bolj gosti Nemogoče. Ker če si plešast to pomen da nimaš več mešičkov, torej nima kocina iz kje rast. Simpl k pasul. Logično. Torej če ta stvarca ne pričara novih mešičkov(kar jih pač ne, ker to je možno samo če lase presadiš), ne bodo nikjer drugje zrasli lasje. Sam tisti k jih mate bodo hitrej rastli(kao), torej poleg tega da vržeš keš v to sranje, vržeš še keš v frizerja ker ga moreš večkrat obiskat ker lasje hitrej rastejo. Dvojna zguba
|
|
|
|
RE: kakšno mnenje imate o tem? 29.10.2008 13:44:46
|
|
|
|
2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Sam tisti k jih mate bodo hitrej rastli(kao), torej poleg tega da vržeš keš v to sranje, vržeš še keš v frizerja ker ga moreš večkrat obiskat ker lasje hitrej rastejo. Dvojna zguba no, ali pa zato lažje narediš "comb over"
|
|
RE: kakšno mnenje imate o tem? 29.10.2008 13:46:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Sam tisti k jih mate bodo hitrej rastli(kao), torej poleg tega da vržeš keš v to sranje, vržeš še keš v frizerja ker ga moreš večkrat obiskat ker lasje hitrej rastejo. Dvojna zguba no, ali pa zato lažje narediš "comb over" Donald Trump style
|
|
|
|
RE: kakšno mnenje imate o tem? 29.10.2008 13:47:45
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Sam tisti k jih mate bodo hitrej rastli(kao), torej poleg tega da vržeš keš v to sranje, vržeš še keš v frizerja ker ga moreš večkrat obiskat ker lasje hitrej rastejo. Dvojna zguba no, ali pa zato lažje narediš "comb over" Donald Trump style Ne, temu se sedaj reče frizura "na mrtvo veverico".
|
|
RE: kakšno mnenje imate o tem? 29.10.2008 13:47:54
|
|
|
|
2ursae
|
ja, no, pri njemu deluje ... a vidiš, kako se ženske limajo nanj
|
|
RE: kakšno mnenje imate o tem? 29.10.2008 13:48:54
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae ja, no, pri njemu deluje ... a vidiš, kako se ženske limajo nanj Aha, ziher na njega. Niti slučajno na njegov denar.
|
|
RE: kakšno mnenje imate o tem? 29.10.2008 13:56:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae ja, no, pri njemu deluje ... a vidiš, kako se ženske limajo nanj Zarad frizure itak Mrtva veverica, šit mišni no
|
|
|
|
RE: kakšno mnenje imate o tem? 29.10.2008 14:26:34
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae ja, no, pri njemu deluje ... a vidiš, kako se ženske limajo nanj Zarad frizure itak Mrtva veverica, šit mišni no A ni dobra? To je moja sodelavka prinesla od doma, od svojih najstniških otrok. Jaz sem se tudi ful režala.
|
|
RE: kakšno mnenje imate o tem? 6.2.2009 9:01:24
|
|
|
|
Lenny
|
Novo, novo, novo! V reklamah ni vse res!
|
|
|
|
RE: kakšno mnenje imate o tem? 6.2.2009 9:31:43
|
|
|
|
Anonimen
|
kera tema iz naftalina. a se ne brišejo teme vsak teden
|
|
|
|
RE: kakšno mnenje imate o tem? 6.2.2009 9:52:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala ne verjamem sem se dvakrat nasankala preko tega top-shopa.In tale losjon se dobi tudi v neckermanu se mi zdi.
|
|
|
|
RE: kakšno mnenje imate o tem? 6.2.2009 11:23:37
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Lari, fari...................
|
|
RE: kakšno mnenje imate o tem? 6.2.2009 11:24:30
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 kera tema iz naftalina. a se ne brišejo teme vsak teden Uf, pa res
|
|
RE: kakšno mnenje imate o tem? 6.2.2009 13:37:47
|
|
|
|
BUŠICA
|
če bi to delovalo, bi proizvajalec dobil Nobelovo nagrado za izum in ne bi bilo več plešastih na svetu. ampak neumnih ljudi je vedno dovolj za nateg...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?