Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prvi pregled je za mano 23.3.2005 19:53:58
|
|
|
|
Anja
|
Torej prvi pregled je za mano, dr. Ozimičeva RAZTURA!!!! same pohvale njej in njeni sestri, res je bilo zelo prijetno (proti prvi nosečnosti sploh :grrr: ) Samo šment, ko gre čez mesec dni na porodniško :( Torej, naš balonček je velik 24,3 mm, srček mu/ji razbija in najavljeni smo za nuhalno svetlino na Fontani. Še kaj? Ja, lepa slikica, je G. pohvalila, da je fotogeničen/na :) Vesela Anja (9 tednov 3 dni) aja, še nekaj: NI MI VEČ SLABO, JEEEEEEEE, utrujenost je izginila (sem polna energije :) :) :) )
|
|
|
|
Prvi pregled je za mano 23.3.2005 20:54:33
|
|
|
|
MojcaG
|
čestitam anja, meni je bilo najlepše, ko sem zagledala utrip srčka moje pikice.. in zavidam ti, ker ti ni več slabo!!! jaz sem danes noseča točno 9 tednov, pa slabost ne popušča, sploh pa zvečer ne! :)-
|
|
|
|
Prvi pregled je za mano 24.3.2005 8:36:26
|
|
|
|
Pi@
|
dr. Ozimičeva gre na porodniško? Pa seveda čestitke anja :bravo:
|
|
|
|
Prvi pregled je za mano 24.3.2005 20:49:07
|
|
|
|
Anja
|
Ja, tako mi je sestra rekla :) Pa saj ji je videt ;) Hvala za čestitke ;)
|
|
|
|
Prvi pregled je za mano 24.3.2005 20:50:24
|
|
|
|
Anja
|
Aja, pol pa mi je sestra še rekla, da 2 predala dobi dr. hmm no oni na F... druga dva predala pa še en drug zdravnik. :( :( :( :((
|
|
|
|
Prvi pregled je za mano 28.3.2005 20:06:51
|
|
|
|
Anonimen
|
K njemu ziher ne grem:grrr:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Nakup vozičkazamudnicaKateri voziček ste oz. bi kupili za svojega novorojenčka?Quinny (
24%)
Stokke (
4%)
Bugaboo (
2%)
Maxi-Cosi (
8%)
Chicco (
6%)
Drugo (
56%)
Število vseh glasov: 326Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!