Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: obupna koža...in odhod v porodnišnico 29.10.2008 7:11:00
|
|
|
|
Tiamo
|
Nekaj se zavedaj, v porodnišnici te bodo zelo malo gledali v obraz, sploh med porodom tvoj obraz ne bo prišel do izraza ampak ti bodo gledali med noge. Tak, da bodi srečna, da spodaj nimaš mazoljev...
|
|
|
|
RE: obupna koža...in odhod v porodnišnico 29.10.2008 7:48:30
|
|
|
|
Anonimen
|
anonimna kaj se sploh sekiraš, a veš da se tvoje telo med nosečnostjo drugače vede in ja na žalost dobiš tudi mozolje, ne sekiraj se skoraj vse imamo med nosečnostjo več mozoljev! raje uživaj med nosečnostjo!
|
|
|
|
RE: obupna koža...in odhod v porodnišnico 29.10.2008 8:09:13
|
|
|
|
Hope2
|
Men se prejšnji teden ni ljubilo pobrit nog in v nulo uredit grmička. Šla sem na pregled in sem si rekla, itak me nikoli vaginalno ne pogleda in lej ga zlomka ravno ta dan je hotela šarit med nogami . Jah kaj češ, svet se ne bo podrl, če mam kako kocino več, skočim na stol, me začne šlatat in se vsuje kri, pa sledi sprejem v porodnišnico in še tam pregled pri 3 ginekologih . Ja ko ima hudič mlade, jih ima res velik . Sekirala se nisem prav nič, za nosečnost so itak znane spremembe na koži, brijemo pa se tudi malo bolj s težavo, če ob tem nimamo glih pomoči drugih . Bolj se boš obremenjevala in skušala skrivat svoje napake, bolj bodo drugi opazili. Izžarevaj svojo nosečniško lepoto
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.10.2008 8:09:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: obupna koža...in odhod v porodnišnico 29.10.2008 8:12:07
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Moj predlog: počakaj, da ti mozolji izginejo... šele potem pojdi roditi. Tudi, če bo to čez 1 leto. Lp, lukrecija
|
|
|
|
RE: obupna koža...in odhod v porodnišnico 29.10.2008 8:22:28
|
|
|
|
Lorencia
|
Nekatere punce ste hudobne...saj pa ni vprašala tako hudo grozno vprašanje. Morda ne bi bilo slabo, če bi poiskala temo, ki je potekala mislim da prejšnji teden, vendar ne vem kako je točen naslov....nekaj z Make-up in porod. Tam si lahko prebereš vsa mnenja in nasvete...tudi tistih s slabšo kožo. Sama imam čisto kožo kot dojenček, ampak poskušam razumeti, da obstajajo punce, ki so resnično nesrečne zaradi izgleda in se mi ne zdi primerno še tolčt po njih.
< Sporočilo je popravil Lorencia -- 29.10.2008 8:23:07 >
|
|
|
|
RE: obupna koža...in odhod v porodnišnico 29.10.2008 8:24:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Čakej mal no. A mozolje maš??? Uuuuff ne vem če boš lahko rodila. Kaj pa strije?? A maš to tud? Poslušej. Rodit boš šla ko bo čas pa magar z vrečo na glavi lejo!
|
|
|
|
RE: obupna koža...in odhod v porodnišnico 29.10.2008 8:41:56
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia Nekatere punce ste hudobne...saj pa ni vprašala tako hudo grozno vprašanje. Morda ne bi bilo slabo, če bi poiskala temo, ki je potekala mislim da prejšnji teden, vendar ne vem kako je točen naslov....nekaj z Make-up in porod. Tam si lahko prebereš vsa mnenja in nasvete...tudi tistih s slabšo kožo. In tam misliš, da ne bo naletela na hudobne punce . Ma daj no, iz muhe delate slona. Pa potem si naj da gor še make up in kilo pudra, gre rodit, se prešvica, se še puder in maskara ramažeta in bo imela ziher fajn občutek, kako je lepa .
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 29.10.2008 8:43:55 >
|
|
|
|
RE: obupna koža...in odhod v porodnišnico 29.10.2008 8:44:36
|
|
|
|
jajula
|
ne skrbet, v P ne bojo opazili mozoljev, mogoče se tud tebi zdi hudo kot res je, ker si drgače imela lepšo kožo. sicer se pa babicam tam kar dost dogaja, tko da mislim da nimajo časa opazovat urejenosti porodnice. pa srečno s porodom.
|
|
|
|
RE: obupna koža...in odhod v porodnišnico 29.10.2008 8:53:59
|
|
|
|
anchika
|
Tako bom rekal, si pač oseba ki da nekaj na zunanjost, nič slabega. Zdaj si lohk pomagaš s kakšno kremo ali pudrom. Jaz jih imam 2-3 mozolje že selo nosečnost samo na bradi ko izgenejo pridejo drugi prav tako na pradi. Majhne imam tudi po čelu a se ne preveč obremenjujem. Prav tako je blo pri prvi nosečnosti. Povem pa ti da tisti dan ko boš šla rodit ne boš razmišlajla o mozoljih niti spomnila se ne boš da jih imaš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mogoče ko boš prišla dobov.
|
|
|
|
RE: obupna koža...in odhod v porodnišnico 29.10.2008 9:04:24
|
|
|
|
Naja30
|
Tam gledajo vse kaj druga kot pa tvoje mozolje. In verjemi, da ne boš edina mozoljasta. Res se preveč in brezveze sekiraš.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.10.2008 9:48:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: obupna koža...in odhod v porodnišnico 29.10.2008 9:59:07
|
|
|
|
anchika
|
jo ne zagovarjam ampak vsak ima svoje napake in vsak se sekira včasih za kaj brezveznega. Sigurno tudi ti lukrecija. Ene se sekirajo ker majo strije, druge sose preveč zredile tretje " al lohk pojedo košček sira"?...... Pa kaj bi danes jedli? Pa tisti ki nimajo nič. Nekam spadaš tudi li Lukrecija. Če ne moreš poslušat te teme pa ne jo komentiram. Saj tudi jaz se ne strinjam z njo da se obremenjuje z mozolji. Tud meni se zdi bedno, ker so druge stvari pomembnejše. Ma je ne bom obsojala za nič.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.10.2008 10:05:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: obupna koža...in odhod v porodnišnico 29.10.2008 11:35:04
|
|
|
|
enkratna
|
anonimna, poglej si tole sliko: http://static.ringaraja.net/1108350093/big/665f592f3ca2190e591046bd9c2567e1.jpg Takšna sem bila jaz prvič 1,5 leta, drugič 3 mesece (sicer ne med nosečnostjo, zato moja izkušnja mogoče ni ravno primerna za sem; ampak so se mi te spremembe na koži zgodile obakrat po SS). Koža je bila tako ziritirana, da nisem smela uporabljati make-up pripoočkov. In sem taka hodila po svetu oz. se največkrat skrivala pred svetom, ker so me najbolj boleli dobromerni nasveti, vprašanja, začudeni pogledi (če prej nikoli nisem dobila 2 zaporedna pogleda, sem jih takrat kar precej). Dermatologi dolgo niso vedeli, kaj bi z mano.... Ne vem, kakšne/koliko mozoljev imaš. Za nekoga je to 10 mozoljčkev in malo rdečice, za nekoga je to lahko tako stanje, kot sem ga imela jaz. Vem pa, da vsak to lahko doživlja kot stisko. Trenutno si bolj kot vse želim, da bi bila spet takšna za nekaj časa, če bi mi to vrnilo 3 izgubljene nosečnosti...
|
|
|
|
RE: obupna koža...in odhod v porodnišnico 29.10.2008 11:46:35
|
|
|
|
linči 312
|
Ne vem, kakšne/koliko mozoljev imaš. Za nekoga je to 10 mozoljčkev in malo rdečice, za nekoga je to lahko tako stanje, kot sem ga imela jaz. Vem pa, da vsak to lahko doživlja kot stisko. se podpišem pd tole in dodajam: ponavadi so mozolji za tistega, ki jih ima precej večji problem, kot pa za okolico. ne se sekirat. uživaj v nosečnosti in bodi srečna, da sta ti in tvoj otroček ok. mozolji pa itak slej ko prej zginejo. to govorim iz lastnih izkušenj
|
|
|
|
RE: obupna koža...in odhod v porodnišnico 29.10.2008 11:55:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj mi je kar malo hudo zdaj da sprašujem take neumnosti, ampak sem se res zasekirala zarad kože če kar naenkrat postaneš tak (rdeč, ves poflekan) v obraz da je kar hudo. Drugače pa hvala vsem za odgovore.
|
|
|
|
RE: obupna koža...in odhod v porodnišnico 29.10.2008 23:21:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, zdravje kar lepo jemljemo kot samo po sebi umevno. Pa ni vedno tako. Ja, res je. To je 98% vsega. Ostala 2% sta pa zenska necimrnost . Ce ti znese, da se uredis, fino in fajn, ce ne, pa to ni ravno nekaj, za kar bi se splaclo sekirat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?