|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obupna koža...in odhod v porodnišnico
29.10.2008 1:40:31   
Anonimen
Punce saj vem kaj boste rekle....da se za take stvari briga pi tako pomembni stvari kot je porod? Pa še prav bi imele pa vendar....sama sem pač v nosečnosti pridobila kar nekaj mozoljev...(beri: veeelikooo) in sem naravnost obupna....in da bom morala taka vsa flekasta, rdeča pa še kaj, v porodnišnico brez da bi to lahko skrila....joj, me kar mal stisne... Zdej pa nevem a se jaz kar nekaj obremenjujem s traparijami al me bo osebje pa druge ženske ki bodo pač tud tam rodile, čudno gledale...(češ; lej kakšna je??).....(ali ima katera podobne izkušnje....)...user posted image user posted image  
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obupna koža...in odhod v porodnišnico
29.10.2008 7:11:00   
Tiamo
Nekaj se zavedaj, v porodnišnici te bodo zelo malo gledali v obraz, sploh med porodom tvoj obraz ne bo prišel do izraza ampak ti bodo gledali med noge.

Tak, da bodi srečna, da spodaj nimaš mazoljev...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2008 7:48:30   
Anonimen
anonimna kaj se sploh sekiraš, a veš da se tvoje telo med nosečnostjo drugače vede in ja na žalost dobiš tudi mozolje, ne sekiraj se skoraj vse imamo med nosečnostjo več mozoljev!
raje uživaj  med nosečnostjo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2008 8:09:13   
Hope2
Men se prejšnji teden ni ljubilo pobrit nog in v nulo uredit grmička. Šla sem na pregled in sem si rekla, itak me nikoli vaginalno ne pogleda in lej ga zlomka ravno ta dan je hotela šarit med nogamiuser posted image . Jah kaj češ, svet se ne bo podrl, če mam kako kocino več, skočim na stol, me začne šlatat in se vsuje kri, pa sledi sprejem v porodnišnico in še tam pregled pri 3 ginekologihuser posted image . Ja ko ima hudič mlade, jih ima res velikuser posted image user posted image . Sekirala se nisem prav nič, za nosečnost so itak znane spremembe na koži, brijemo pa se tudi malo bolj s težavo, če ob tem nimamo glih pomoči drugihuser posted image . Bolj se boš obremenjevala in skušala skrivat svoje napake, bolj bodo drugi opazili. Izžarevaj svojo nosečniško lepotouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
29.10.2008 8:09:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2008 8:12:07   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Moj predlog: počakaj, da ti mozolji izginejo... šele potem pojdi roditi. Tudi, če bo to čez 1 leto.

Lp, lukrecija

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2008 8:22:28   
Lorencia
Nekatere punce ste hudobne...saj pa ni vprašala tako hudo grozno vprašanje.
Morda ne bi bilo slabo, če bi poiskala temo, ki je potekala mislim da prejšnji teden, vendar ne vem kako je točen naslov....nekaj z Make-up in porod.
Tam si lahko prebereš vsa mnenja in nasvete...tudi tistih s slabšo kožo.

Sama imam čisto kožo kot dojenček, ampak poskušam razumeti, da obstajajo punce, ki so resnično nesrečne zaradi izgleda in se mi ne zdi primerno še tolčt po njih.

< Sporočilo je popravil Lorencia -- 29.10.2008 8:23:07 >

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.10.2008 8:24:56   
Anonimen
Čakej mal no. A mozolje maš??? Uuuuff ne vem če boš lahko rodila.

Kaj pa strije?? A maš to tud?

Poslušej. Rodit boš šla ko bo čas pa magar z vrečo na glavi lejo!

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.10.2008 8:41:56   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

Nekatere punce ste hudobne...saj pa ni vprašala tako hudo grozno vprašanje.
Morda ne bi bilo slabo, če bi poiskala temo, ki je potekala mislim da prejšnji teden, vendar ne vem kako je točen naslov....nekaj z Make-up in porod.
Tam si lahko prebereš vsa mnenja in nasvete...tudi tistih s slabšo kožo.

In tam misliš, da ne bo naletela na hudobne punceuser posted image user posted image . Ma daj no, iz muhe delate slona.

Pa potem si naj da gor še make up in kilo pudra, gre rodit, se prešvica, se še puder in maskara ramažeta in bo imela ziher fajn občutek, kako je lepauser posted image .

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 29.10.2008 8:43:55 >

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.10.2008 8:44:36   
jajula
ne skrbet, v P ne bojo opazili mozoljev, mogoče se tud tebi zdi hudo kot res je, ker si drgače imela lepšo kožo.
sicer se pa babicam tam kar dost dogaja, tko da mislim da nimajo časa opazovat urejenosti porodnice.
pa srečno s porodom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.10.2008 8:53:59   
anchika
Tako bom rekal, si pač oseba ki da nekaj na zunanjost, nič slabega.  Zdaj si lohk pomagaš s kakšno kremo ali pudrom. Jaz jih imam 2-3 mozolje že selo nosečnost samo na bradi ko izgenejo pridejo drugi  prav tako na pradi. Majhne imam tudi po čelu a se ne preveč obremenjujem. Prav tako je blo pri prvi nosečnosti. Povem pa ti da tisti dan ko boš šla rodit ne boš razmišlajla o mozoljih niti spomnila se ne boš da jih imaš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mogoče ko boš prišla dobov.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.10.2008 9:04:24   
Naja30
Tam gledajo vse kaj druga kot pa tvoje mozolje. In verjemi, da ne boš edina mozoljasta. Res se preveč in brezveze sekiraš.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
29.10.2008 9:48:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
29.10.2008 9:59:07   
anchika
jo ne zagovarjam ampak vsak ima svoje napake in vsak se sekira včasih za kaj brezveznega. Sigurno tudi ti lukrecija. Ene se sekirajo ker majo strije, druge sose preveč zredile tretje " al lohk pojedo košček sira"?...... Pa kaj bi danes jedli? Pa tisti ki nimajo nič. Nekam spadaš tudi li Lukrecija. Če ne moreš poslušat te teme pa ne jo komentiram. Saj tudi jaz se ne strinjam z njo da se obremenjuje z mozolji. Tud meni se zdi bedno, ker so druge stvari pomembnejše. Ma je ne  bom obsojala za nič.

Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
29.10.2008 10:05:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anchika)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
29.10.2008 11:35:04   
enkratna
anonimna, poglej si tole sliko: http://static.ringaraja.net/1108350093/big/665f592f3ca2190e591046bd9c2567e1.jpg

Takšna sem bila jaz prvič 1,5 leta, drugič 3 mesece (sicer ne med nosečnostjo, zato moja izkušnja mogoče ni ravno primerna za sem; ampak so se mi te spremembe na koži zgodile obakrat po SS). Koža je bila tako ziritirana, da nisem smela uporabljati make-up pripoočkov. In sem taka hodila po svetu oz. se največkrat skrivala pred svetom, ker so me najbolj boleli dobromerni nasveti, vprašanja, začudeni pogledi (če prej nikoli nisem dobila 2 zaporedna pogleda, sem jih takrat kar precej). Dermatologi dolgo niso vedeli, kaj bi z mano....

Ne vem, kakšne/koliko mozoljev imaš. Za nekoga je to 10 mozoljčkev in malo rdečice, za nekoga je to lahko tako stanje, kot sem ga imela jaz. Vem pa, da vsak to lahko doživlja kot stisko.

Trenutno si bolj kot vse želim, da bi bila spet takšna za nekaj časa, če bi mi to vrnilo 3 izgubljene nosečnosti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.10.2008 11:46:35   
linči 312
Ne vem, kakšne/koliko mozoljev imaš. Za nekoga je to 10 mozoljčkev in malo rdečice, za nekoga je to lahko tako stanje, kot sem ga imela jaz. Vem pa, da vsak to lahko doživlja kot stisko.

se podpišem pd tole in dodajam:
ponavadi so mozolji za tistega, ki jih ima precej večji problem, kot pa za okolico. ne se sekirat. uživaj v nosečnosti in bodi srečna, da sta ti in tvoj otroček ok. mozolji pa itak slej ko prej zginejo. to govorim iz lastnih izkušenjuser posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.10.2008 11:55:55   
Anonimen
Joj mi je kar malo hudo zdaj da sprašujem take neumnosti, ampak sem se res zasekirala zarad kože če kar naenkrat postaneš tak (rdeč, ves poflekan) v obraz da je kar hudo. Drugače pa hvala vsem za odgovore.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu linči 312)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
29.10.2008 12:49:37   
dana
No jaz sem še dosti hujša kot enkratna in to ne samo zdajle med nosečnostjo ampak imam s tem probleme že od 18. leta. In taka sem šla tudi že enkrat rodit.

Jaz se moram kar strinjat z Lukrecijo - ene res mal preveč komplicirate. Meni je najbolj pomembno, da bo porod potekal tako kot je treba, da bo z mano in dojenčkom vse v redu. Za kožo pa nedipilirane noge mi pa dol visi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.10.2008 23:21:22   
Anonimen
Ja, zdravje kar lepo jemljemo kot samo po sebi umevno. Pa ni vedno tako.

Ja, res je.
To je 98% vsega.

Ostala 2% sta pa zenska necimrnost user posted image .
Ce ti znese, da se uredis, fino in fajn, ce ne, pa to ni ravno nekaj, za kar bi se splaclo sekirat.

Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?