Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Poškodba in odškodnina 1.11.2008 15:46:20
|
|
|
|
lotoska
|
Jana 73, tale Vič premore butastih policajev še pa še. Škodljivci uniformirani. Fej.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2008 12:25:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Poškodba in odškodnina 6.11.2008 12:28:09
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI No, mi danes zaključujemo zdravljenje. V torek so mu odstranili 5 šivov, danes pa gre ven še šesti - zadnji. Ja, Volga, celo 6 jih je bilo. Brazgotina zaenkrat izgleda še zelo grdo, ampak upam, da se s časom in mazanjem ne bo preveč poznalo. Kar se odškodnine tiče, grem drugi teden z vsemi papirji k odvetnici, da mi sestavi odškodninski zahtevek, potem bomo pa videli, kako in kaj. Javim razplet. Mogoče pa še kakšni "čudakinji" kdaj prav pride. Uh, mali bo raztural. Brazgotine so tak hot
< Sporočilo je popravil shorty -- 9.11.2008 14:49:04 >
|
|
|
|
RE: Poškodba in odškodnina 6.11.2008 12:34:04
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska Jana 73, tale Vič premore butastih policajev še pa še. Škodljivci uniformirani. Fej. no, no,.....ti pa se malo umiri....
|
|
RE: Poškodba in odškodnina 6.11.2008 12:34:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšne lepe okice ima.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2008 12:37:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2008 12:38:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Poškodba in odškodnina 6.11.2008 12:39:18
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Uh, mali bo raztural. Brazgotine so tak hot Se ti zdi? Kaj pa vem, jaz brazgotine na obrazu podzavestno povezujem s pretepači in zlikovci. moj jih ma kar nekaj, pa je kot ovčka doma samo je pa res seksi.....
|
|
RE: Poškodba in odškodnina 6.11.2008 12:53:55
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI Torej, mamica slavljenca se je že sama pozanimala o zavarovanju in so ji rekli, da ga imajo in da sploh ni problema za odškodnino. A torej Tuš ima zavarovano? A ni ena na tej temi pisala, da nimajo? Se mi je zdelo, da bi znali imet, vsaj v Kranju. Ker so otroci kar v čevljih notri na igralih in ko sem jih vprašala, da kako to, da niso bosi kot povsod drugod, so mi rekle, da imajo sicer res predvideno, naj bi bili v copatih, ampak ker jih nimajo dovolj, je še vseeno bolje, da so v čevljih in igrala malo umazana kot pa da bi se komu kaj zgodilo. Ker proizvajalec igral ima določeno, da se na igralih ne sme biti bos, v tem smislu nekaj. In torej v primeru, da je otrok bos in se u kaj zgodi, zavarovalnica ne izplača odđkodnine. No, tako je bilo prve dni, ko so odprli in zunaj še ni bilo mokro. Kako je zdaj, ne vem.
|
|
RE: Poškodba in odškodnina 6.11.2008 16:19:17
|
|
|
|
kekec in mojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Uh, mali bo raztural. Brazgotine so tak hot Se ti zdi? Kaj pa vem, jaz brazgotine na obrazu podzavestno povezujem s pretepači in zlikovci. Glej to z druge strani - se ga bodo sovrstniki bali in zato ne bo tolikokrat tepen!
|
|
|
|
RE: Poškodba in odškodnina 6.11.2008 19:18:35
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Uh, mali bo raztural. Brazgotine so tak hot Se ti zdi? Kaj pa vem, jaz brazgotine na obrazu podzavestno povezujem s pretepači in zlikovci. Kje pa, brazgotine so res seksi. In mali je lušn kot cukr. Pa je vseeno, po komu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2008 21:11:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Poškodba in odškodnina 6.11.2008 22:34:22
|
|
|
|
Anonimen
|
če je nalepka, igranje na lastno odgovornost, potem ste žal popušili. Sem se pozanimala glede tega, ker tudi mene zanima. Ta napis centra ne odvezuje od tega, da poskrbi za varna igrala. BAGI, bil je en podoben primer in zavarovalnica je izplacala odskodnino. Tudi v primeru prevrnjenega gola jo je. Tako da ti kar pogumno sestavi odskodninski zahtevek.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?