Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Razlika med šolami za starše 28.10.2008 11:11:53
|
|
|
|
cursa
|
Seveda tudi dejansko obstajajo razlike. Npr., če greš v materinsko šolo v porodnišnico, te peljejo tudi v porodno sobo (vsaj v KR te peljejo). Potem ima zaenkrat le gorenjska vključeno v materinsko šolo delavnico, z naslovom Med partnerski odnosi. Kar tudi ni tako slaba zadeva. Pa prav gotovo obstaja še kakšna razlika med MŠ.
|
|
|
|
RE: Razlika med šolami za starše 28.10.2008 11:12:47
|
|
|
|
Hope2
|
Midva sva hotela opraviti v Grosuplju, ker traja samo 3 dni, pa se nama datumsko ni izšlo, zato sva šla v LJ v porodnišnico. Moram rečt, da nama ni žal. Čeprav traja šola dlje, sva izvedela veliko več, za naju je bila šola zelo kvalitetna . Edino predavnaje, ki bi ga izpustila je zobozdravink, tam sva se dolgočasila 100 na uro. Prisotnost pa preverjajo samo na predavnajih o porodnih dobah, na ostalih ne preverjajo. To da ti razkažejo porodnišnico pa ni res. Ravno v času ko sva midva obiskovala (september), je bil dan odprtih vrat in so zato razkazali porodnišnico, drugače pa tega ni v urniku.Pokažejo ti pa slike - fotografije od sprejmen sobe, porodne sobe, tam ko tehtajo, kake postelje so, kako zgleda čakalnica za može..... dobiš celotno sliko, kako zgleda dejansko od pregleda do sobe po porodu.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 28.10.2008 11:14:42 >
|
|
|
|
RE: Razlika med šolami za starše 28.10.2008 11:15:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi v Šk. Loki pa nismo imeli predavanja iz strani zobozdravnika.
|
|
|
|
RE: Razlika med šolami za starše 28.10.2008 11:20:11
|
|
|
|
Naja30
|
Porodnišnico ponavadi razkažejo v sklopu vsake materinske šole. Ampak določijo en datum in povejo vsem nosečnicam kdaj bo. Nas je bilo v izolski ful veliko na ogledu, v šoli za starše pa tisti termin zelo malo. Razlike med šolami, ah kaj pa vem, komplicirat ni treba preveč. Bistveno povsod povejo. Najvažneje je, da veš kaj o tem, kako se začne porod, kdaj it od doma, kako poteka, mal o začetku z dojenčkom... ostalo pa se vse z njim učiš. Imap tudi toliko druge literature, da tud če ne greš v šolo za straše, lahko izveš dovolj in še več.
|
|
|
|
RE: Razlika med šolami za starše 28.10.2008 14:39:31
|
|
|
|
Leela
|
Jaz sem hodila ljubljansko porodnišnico pa je bilo ok(pred tremi leti). Porodnišnice nam niso razkazali, zobozdravnika tudi ni bilo. je veliko odvisno od babice, ki predava. Ena je bila super, ena pa tolk dolgočasna da si jo komaj poslušal. jaz bi šla bližje na tvojem mestu, tudi parkeranje je pri porodnišnici problem
|
|
|
|
RE: Razlika med šolami za starše 28.10.2008 15:56:43
|
|
|
|
prvičnovembra
|
V Šiški smo ravno včeraj zaključili z zadnjim predavanjem. Moram reči, da sem bila zelo zadovoljna, predavanja so bila super, prav tako patronažne in ostale predavateljice so super. Tudi veliko bolj so se nam posvetile, kot sem slišala od tistih, ki so to šolo obiskovale v porodnišnici. Je pa res, da je prostor manjši in mi smo imele kar gužvo. Pa traja tud skor cel mesec, tako, da mal preračunaj kdaj moraš it. Predstavijo ti pa tudi Lj. porodnišnico in kako poteka sprejem. Tako da, če ti je blizu, menim, da je definitivno boljša izbira. Itak pa nikjer ne izveš nič takega kar ne bi izvedela, če si prebereš kako knjigo ali dve. Tako ali tako se bomo morale naučiti ravnati vsaka s svojim dojenčkom - ni nekih 100% navodil. Saj veš - sto ljudi sto čudi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......