Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
lupinica za jane slalom 28.10.2008 9:31:10
|
|
|
|
Jagodka27
|
Živjo! Sem nova tukaj in imam eno vprašanje. Imam hčerkico, ki je bila pred kratkim stara 2 leti (24. oktober), mi pa smo naročili še enega člana, da ji ne bo dolgčas ! Pred dvemi leti (2006) sva kupila voziček Jane Slalom (ne "pro", samo Jane Slalom), ki je še danes super, razen tiste fiksne zavore zadaj, ki sem in tja malo ropota. V glavnem, rada bi ta voziček uporabljala tudi za naslednjega , vendar bi imela tokrat tudi lupinico. Pri tem vozičku sva namreč dobila športni del in košaro Matrix, ki je super, vendar zelo težka za nošenje, sploh pa takoj po rojstvu, ko nisi ravno pri najboljših močeh... Ali katera ve kje bi dobila takšno lupinico za na ta voziček, ki ima drugačne nastavke kot tisti z oznako "pro" na koncu? Ali morda na ta voziček paše kakšna druga, čisto "leva" firma lupnice? Hvala!
|
|
|
|
RE: lupinica za jane slalom 28.10.2008 22:00:36
|
|
|
|
ajdaN
|
Nove po mojem ne boš več dobila. Če ti kaj pomaga imamo mi eno rabljeno v uni oranžno sivi kombinaciji. Sicer sem jo mislila prodajat skupaj z dvojnim vozičkom, če bi jo pa imela, se pa oglasi, pa se mogoče kaj zmeniva. Drugač pa na voz ne paše nobena druga lupinica, vsaj fiksno ne. Mi smo za silo kombinirali z MC - tako da sem jo "zataknila" na športni del.
< Sporočilo je popravil ajdaN -- 28.10.2008 22:01:57 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Dojenje...пеперутка16Do kdaj ste dojile?3 mesece. (
6%)
6 mesecev. (
9%)
12 mesecev. (
13%)
24 mesecev. (
2%)
Več kot 24 mesecev. (
17%)
Nisem dojila. (
53%)
Število vseh glasov: 53Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!