|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine po HSG
23.3.2005 13:45:33   
Urska61
Punce, prosim pomagajte! Včeraj sem namreč dala skozi HSG, zvečer sem pa dobila 38,5 vročine in neprijeten občutek v predelu želodca in jajčnikov. Tako kot bi me napenjalo. Še danes imam te bolečine, ampak malo manj, nimam pa vročine. Nisem si mislila, da bo to tako bolelo še naslednje dni.
Zanima me, če ste tudi ostale imele podobne izkušnje. Lep dan vam želim!:morje:

Urška61
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bolečine po HSG
23.3.2005 13:52:41   
Sisy
urška meni so rekli da moram nuuujno nazaj prit če dobim vročino al pa bolečine ki se jih ne da potrpet...Tko da nujno šibaj tja kjer so ti delal HSG saj se vročina ne sme pojavit...pa tud da te še danes boli ni normalno....

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bolečine po HSG
23.3.2005 14:01:28   
Urska61
Danes zjutraj sem klicala ginekologinjo in je rekla, da je vročina od posega. Tudi mene je bilo strah, da ni prišlo do vnetja, ampak mi je potem G rekla, da so bolečine in vročina normalne. Saj vročine danes nimam več, bolečine so pa bolj napenjanje in mi je zdravnica rekla, da je to zrak, ki sem ga s posegom dobila v notranjost. Moram pa reči, da je ta neprijeten občutek danes že manjši.
Ali ve drugi dan niste ničesar več občutile?

Urška61

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bolečine po HSG
23.3.2005 14:02:28   
MašaS
JA tudi mene po včerajšnjem HSG-ju danes malo zvija, pa še osebna zdravnica, kamor sem šla po bolniško, je malo požokala in s tem razdražila zadevo. Me pa tudi zanima, če je katera po HSG-ju krvavela. Pri meni je bilo prejle kot sredi M. Je to normalno? :zmeden: :ups:

MašaS

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bolečine po HSG
23.3.2005 14:02:52   
Sulfinija
Urška!!

Najprej prav prisrčen pozdrav!To z vročino ni normalno če ne moreš do svoje G takoj pejdi k splošnemu zdravniku,ali pa k dežurnemu najboljše pa da tja kjer so ti delali hsg.Glede bolečin ta takole.Mene je ful bolel sam postopek,skoraj nevzdržno,drugi dan me je še bolelo sem pač bolj počivala in res tri dni mirovala saj tako sem dobila tri dni bolniške v bolnišnici.Tebi pa priporočam čimprej do zdravnika saj si sigurni kaj narobe,ne bi te rada strašila vendar ti pač svetujem,ker si prosila za nasvet.Si malce pač bolj občutljiva kot jaz,namreč emne je zadnjič tudi ful bolela že sama stop injekcija,da o postopku od inseminacije niti ne govorim,smo pač ene bolj občutlčjive.Pa tudi sedaj sem iemla velike bolečine najbolj včeraj po 6.dnevu postopka in res sumim,da se je nekaj dogajalo in da je končno na poti najina zelo željena :duda:.

Tebi pa srečno in LP in drži :miska::miska: za moj 1.04.ko izvem rezultat od prvega postopka.

SREČNO Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bolečine po HSG
23.3.2005 14:08:39   
Urska61
Punce, hvala!

Glede na to, da danes nimam več vročine, bom še počakala z zdravnikom. Če pa jo slučajno dobim, se pa takoj pri G javim. Upam tudi, da bo to (kot nekakšno napenjanje) tudi kmalu mimo.

Mojca9000, zate pa držim pesti, da vama je uspelo. 1. 4. pa sporoči!!

Hvala še enkrat!

Urška61

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Bolečine po HSG
23.3.2005 16:10:56   
TVN
Urška61, ali si dobila kakšne antibiotike po HSG-ju? Če si bila v Ljubljani, ti jih sigurno dajo, za Postojno pa nisem prepričana. Če si bila v Postojni, potem si bila tudi en dan notri na opazovanju. Vsekakor pa nikakršne vročina in bolečine niso dober znak, ker je lahko vnetje. Jaz sem bila 2 x na HSG-ju (enkrat Postojna, enkrat Ljubljana), vendar sem bila obakrat brez hujših posledic, so nam pa strogo zabičali, da moramo takoj do zdravnika, če pride do vročine. Nič čakat, kar pojdi do svojega zdravnika, s tem se ni za igrat!
Srečno!

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Bolečine po HSG
23.3.2005 17:20:31   
gojska

Urška

upam da si O.K.
Javljam se ti samo da veš, da mislimo nate.:rozica:

Pazi nase:rozica:

goja

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Bolečine po HSG
23.3.2005 19:06:29   
MašaS
Urska61, kako si? Javi se kaj, da vemo, kako je s tabo.

Mene še malo tišči tam spodaj in še malo krvavim, drugače sem pa kar v redu.

Upam, da ti nimaš vročine ali bolečin in držim :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: zate, da je vse OK.

MašaS

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Bolečine po HSG
23.3.2005 20:12:11   
miska2004
Držim pestke, Urska61, da je vse OK s tabo :miska:

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Bolečine po HSG
23.3.2005 21:13:59   
Urska61
Hojla, punce! Najprej se vam moram zahvaliti za vso skrb. Lepo je videti, da še nekdo misli name. Moram vam povedati, da je zvečer postalo dosti znosnejše, tudi vročine ni bilo, tako da upam, da bo do petka vse v redu in da bom lahko odpotovala v London.

Želim vam lepo in mirno noč. Še enkrat hvala!:metulj::metulj::metulj:

Urška61

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?