|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uf... spet na WC...
23.3.2005 12:51:34   
majča
No, danes se je pa pri meni začelo... sem v 31 tednu in od danes zjutraj vem, kaj pomeni, da ti mali pritiska na mehur... vsake 5 minut imam občutek, da moram na WC, čeprav potem nič ni.... :zmeden:

Je prav smešno.... razmišljam samo, kako bom hodila na sprehode s psom, če bo šlo takole naprej.... ta naš fant mi že zdaj nagaja.... :)-:)- ... kar naj!!

:nosecka: Maja in :modri:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Uf... spet na WC...
23.3.2005 13:02:57   
Anonimen
Sekret papir s sabo, pa bo ;)

(odgovor članu majča)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Uf... spet na WC...
23.3.2005 13:05:31   
buča
Oj,majča ni nujno,da ti bo vsak dan pritiskal.Meni je zelo in sem mogla do 37 tedna ležat,potem pa ni bilo več take nevarnosti in sem hodila na sprehode(težko,kot raca)in na drinke.Enkrat mi je en tip rekel,da je izgubil nogometno žogo in naj mu jo vrnem:)-:)-:)-Mi je pa gin.,vedno pravila,da naj kar grem na lepš,sam nkol brez gsm-ja!:rozica:

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Uf... spet na WC...
23.3.2005 14:41:54   
Anonimen
:)-:)-:)- Ja vem, kako je to. Jaz sem vsak dan v nosečnosti hodila s psom na sprehod v gozd. v žepu vedno rezervni robčki :)-:)-:)- In če je bilo hudo, sem psa spustila, poiskala kakšen zaraščen grm:ups: in pač naredila, kar sem morala.:)-:)-:)-

(odgovor članu majča)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Uf... spet na WC...
23.3.2005 18:12:31   
vrendu
Joj, meni se tudi zdi, da moram vsako minuto na WC. Najhuje pa je ponoči, ko bi tako rada spala, pa se zbujam skoraj vsako uro, samo za tistih nekaj kapljic.

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Uf... spet na WC...
23.3.2005 19:11:59   
SU
Tole mi je pa tako "domača tema", da se kar moram malce oglasit! :) Meni pravi moj dragi, da bova bankrotirala, ker če greva na kakšen sprehod po "dolini", morava vsaj enkrat (tudi večkrat sva že šla) na kavico, sok, ...v kakšen kafič, da lahko jaz odtočim!:)- Z najino pesiko pa grem vedno kam tako, da lahko odtočim, če je panika (ja, robčki so obvezna oprema!). Ponoči pa tudi...vsaj enkrat! Ne vem...pa mi ni jasno kako lahko še vedno otekam kakšne dneve, pa toooliiikoooo vode gre ven iz mene!!! :)-:)- LP, Saša (37,3/7)

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?