Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Trgovine za malčke - Hrvaška 27.10.2008 21:55:45
|
|
|
|
Doll
|
Turbo limač,pa še davek dobiš nazaj
|
|
|
|
RE: Trgovine za malčke - Hrvaška 27.10.2008 22:15:01
|
|
|
|
Ribica **
|
Preveri malo kaj za en shopping center je v Rijeki. Mi smo poleti na Krku dobili en letak za ta center - ima ful nekih trgovin, samo katere, pa ne vem na pamet. Pa kot je ze rekla Doll - dobis davek nazaj.
|
|
|
|
RE: Trgovine za malčke - Hrvaška 27.10.2008 22:30:58
|
|
|
|
skuštrana
|
Na Reki je Tower center..Noter pa ni da ni Turbo limač, Chicco, Iana, Baby media shop, Adax, .... http://www.tower-center-rijeka.com/
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 27.10.2008 22:32:23 >
|
|
RE: Trgovine za malčke - Hrvaška 28.10.2008 9:57:33
|
|
|
|
zvezdica05
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Na Reki je Tower center..Noter pa ni da ni Turbo limač, Chicco, Iana, Baby media shop, Adax, .... http://www.tower-center-rijeka.com/ Se podpišem. Mene sploh ni bilo ven za dobit iz tega Tower centra ravno zaradi vseh teh trgovin. (Pa še ena v stilu Ikee je - Semeraro) V Zagrebu pa imaš tudi Baby media shop, Turbo limač, Iana, Osh Kosh, Adax, Kika (sicer trgovina s pohištvom, a imajo ogromno vozičkov, lupinic, posteljic, posteljnine...), Okaidi, Prenatal...
< Sporočilo je popravil zvezdica05 -- 28.10.2008 9:58:58 >
|
|
|
|
RE: Trgovine za malčke - Hrvaška 31.10.2008 18:11:07
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica05 IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Na Reki je Tower center..Noter pa ni da ni Turbo limač, Chicco, Iana, Baby media shop, Adax, .... http://www.tower-center-rijeka.com/ Se podpišem. Mene sploh ni bilo ven za dobit iz tega Tower centra ravno zaradi vseh teh trgovin. (Pa še ena v stilu Ikee je - Semeraro) V Zagrebu pa imaš tudi Baby media shop, Turbo limač, Iana, Osh Kosh, Adax, Kika (sicer trgovina s pohištvom, a imajo ogromno vozičkov, lupinic, posteljic, posteljnine...), Okaidi, Prenatal... Kakšne so pa kaj cene izd. za otročke na HR???
|
|
|
|
RE: Trgovine za malčke - Hrvaška 1.11.2008 22:10:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšne so pa kaj cene izd. za otročke na HR??? Meni so se zdele podobne kot v Slo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.11.2008 22:18:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Trgovine za malčke - Hrvaška 1.11.2008 22:44:53
|
|
|
|
skuštrana
|
so zdaj tudi oni vecinsko presli na Tax Free sistem Moraš v trgovini prosit, če ti dajo "stari tax free"...Mi2 sva tako kupila Mutsyjev voziček in , nazaj sva dobila ves davek, je pa res da moraš potem nazaj v trgovino po davek. Sva pa dobila nazaj preko 1000 kun, kar pa ni kar tako. Cene so pa približno enake.
|
|
RE: Trgovine za malčke - Hrvaška 3.11.2008 8:26:45
|
|
|
|
Balonchy
|
No, pa naj vam povem poročilo... Cene so nižje kot pri nas... Če sem prištejemo še tax-free, potem pa sploh
|
|
|
|
RE: Trgovine za malčke - Hrvaška 3.11.2008 10:09:23
|
|
|
|
zvezdica05
|
Balonchy, kje si pa kupovala?
|
|
|
|
RE: Trgovine za malčke - Hrvaška 3.11.2008 15:04:59
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica05 Balonchy, kje si pa kupovala? Baby Media Shop... Gledala sem pa striktno samo vozičke + pripadajočo dodatno opremo. Imam pa občutek, da je cenejča tudi posteljnina. Nasploh so pa cene podobne kot v SLO...
|
|
|
|
RE: Trgovine za malčke - Hrvaška 3.11.2008 16:06:51
|
|
|
|
Pacota
|
Kje se nahaja Baby media shop??? Poznam le King Kros center, kjer je Turbo limac. Moj voziček me bo tam prisel 100€ manj kot pri nas, vendar imajo samo enega, pri katerem mi ni barva vsec, pri narocilu pa so baje precej nezanesljivi in baje zelo dolgo traja, ce sploh pride. Ima se kdo kaksne izkusnje z narocanjem, tudi novejsih modelov...?
|
|
|
|
RE: Trgovine za malčke - Hrvaška 3.11.2008 18:22:51
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pacota Kje se nahaja Baby media shop??? TUKAJ
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Pašteta, salamedejziKdaj ste svojim malčkom ponudile pašteto ali salamo? (kakšno?)prej (
14%)
10m (
10%)
11m (
4%)
12m (
16%)
13m (
9%)
kasneje (
48%)
Število vseh glasov: 338Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!