Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odtis stopala na trebuščku 26.10.2008 21:39:50
|
|
|
|
Paštetka
|
Ne, po moje ni možno. Ker je dete v maternici, obdano z vodo. Potem je še čez koža in ni šans, da se tako lepo vidijo vsi prsti ven oz. cela nogica. Fizikalno gledano, po moje res ni možno
|
|
RE: Odtis stopala na trebuščku 26.10.2008 21:46:16
|
|
|
|
rija
|
jaz sem nekoč na RR videla eno sliko s stopalom....baje je bila celo od ene uporabnice jo je imela v avatarju in albumu ne vem no.....
|
|
RE: Odtis stopala na trebuščku 26.10.2008 21:46:56
|
|
|
|
Hope2
|
A se spozna kdo na fotomontažo, kak bi to lahk naredu
|
|
|
|
RE: Odtis stopala na trebuščku 26.10.2008 21:48:29
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija jaz sem nekoč na RR videla eno sliko s stopalom....baje je bila celo od ene uporabnice jo je imela v avatarju in albumu ne vem no..... A ni imela ravno to sliko, sem 90%, imela pa jo je hm, je spremenila že 100 nikov, nazadnje je bila angel rebelde ali neki takega
|
|
|
|
RE: Odtis stopala na trebuščku 26.10.2008 21:53:59
|
|
|
|
rija
|
ne, ni bila angel...ker je bila ta noseča pred mano, angel pa za mano slike pa ne vidim, mi kae samo x.....saj nisi mislila tega?
|
|
RE: Odtis stopala na trebuščku 26.10.2008 21:57:26
|
|
|
|
Hope2
|
Evo iz dna mojih sivih celic sem izbrskala in se mi zdi, da je bila Gorazdova Kak ne vidiš slike
|
|
|
|
RE: Odtis stopala na trebuščku 26.10.2008 21:58:56
|
|
|
|
rija
|
pa to ti je eno ta isto....angel, gorazdova.... samo res mislim, da ni bila ona.... ker sem si ves čas v nosečnosti premišljevala, kako hudiča jo je dobo ravno v tistem momentu, ko je dete nogo tak tiščalo....ko pa sem jaz dala roko mojega na trebuh naj čuti brce, mali glih ni hotel brcati
|
|
RE: Odtis stopala na trebuščku 26.10.2008 22:01:05
|
|
|
|
Hope2
|
Meni porine celo koleno ali komolc ven, pa ko se sklonim, da bi bolje videla, če je slučajno stopalo s prsti , že vse izgine
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?