Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroški dodatek-ne najdem.. 26.10.2008 21:03:10
|
|
|
|
Ro.Na
|
Izpisek dohodnine 2007 lahko dobiš na svojem Davčnem uradu .
|
|
|
|
RE: Otroški dodatek-ne najdem.. 26.10.2008 21:25:58
|
|
|
|
sazi
|
A ni na obrazcu možnost, da označiš naj si podatke pridobijo sami?
|
|
|
|
RE: Otroški dodatek-ne najdem.. 26.10.2008 21:33:33
|
|
|
|
benika
|
Ma je, samo v KR so gospe in gospodje preleni, da bi kaj sami pogledali. Ravno tako je tudi pri vlogi za znižano plačolo vrtca Ery, pojdi na davčni urad in zaprosi za fotokopiko. Zdej, če bo gospa uradnica pri volji, jo boš dobila takoj, drugače jo boš morala prit iskat naslednji dan. Ampak ti lepo vztrajaj, da jo takoj potrebuješ, ker jo mora res le sprintat ven iz računalnika in poštemplat.
|
|
|
|
RE: Otroški dodatek-ne najdem.. 26.10.2008 21:45:30
|
|
|
|
sazi
|
Ma je, samo v KR so gospe in gospodje preleni, da bi kaj sami pogledali. Ravno tako je tudi pri vlogi za znižano plačolo vrtca Ajoj, a tudi to si lahko privoščijo . Očitno imam srečo in vedno naletim na vestne uslužbence - kjer obstaja možnost, da iščejo sami, mi še niso delali težav, razen stanovanjski sklad mi je posalal, da je vloga nepopolna - pa so bili notri vsi podatki, ki so jih potrebovali, da bi sami dobili preostanek (kot je bila možnost na vlogi) - očitno je mojo vlogo dobil eden od manj vestnih delavcev. In seveda, ker se potem bojiš, da boš ostal brez česa, ker drugi ne opravijo svojega dela, pač narediš vse, kar od tebe zahtevajo - ja greš tudi na DURS po kopijo dohodninske odločbe (pri meni je šlo sicer za neke druge papirje).
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?