|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomagajte! padec
26.10.2008 12:45:31   
zala007
živjo mamice.

pred eno uro sem se s tamalo igrala in sem z višine enega metra padla na tla. padla sem sicer na bok vendar me vseeno malo skrbi. čutim da brca malček vendar bi vseeno potrebovala vaš nasvet. sem pa v 20 tedni nosečnosti

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomagajte! padec
26.10.2008 12:53:54   
loveforever
če bi se otrok totalno umiril, ali pa da bi neprestano migal, bi potrbovala iti k zdravniku. če je vse kot prej in se dobro počutiš, pa mislim da je vse ok. tudi sama sem v prvi nosečnosti velikokrat padla ker sem skup padala, pa je zdravnica rekla da je otrok dobro zavarovan, saj bi sicer tudi z vsakim malo močnejšim udoarcom bil poškodovan, seveda pa spremljaj če bi se ti slučajno začel delati kakšen poseben izcedek naprimer -rjav!!

(odgovor članu zala007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.10.2008 13:20:39   
zala007
zaenkrat se kar dobro počutim ampak bom vrjetno kar šla da bom mirna samo ne vem s katerim trednom nosečnosti te vzamejo v porodnišnici in do kdaj na urgenci

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.10.2008 13:34:45   
Naja30
Če te skrbi, se kar pojdi pokazat, da boš mirna. Na urgenci sprejemajo do 20t, potem pa v P. Za vsak slučaj pokliči ali pa kar pojdi na urgenco.

(odgovor članu zala007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.10.2008 14:36:59   
Paštetka
ČE te skrbi ali kakorkoli drugače čutiš spremembe na trebuhu v trebuhu, se pojdi takoj pokazat.

Probaj se pa tudi pomiriti, ker so pikice v trebuščih zelo, zaščitene tam noter. Pri 20 tednih imajo še precej placa tam noter. Drugo je, proti koncu nosečnosti. Naj te pomirim, tudi sama sem padla v 1. nosečnosti po stopnicah, takoj letela k dežurnemu in me je prav s temi besedami miril. V drugi nosečnosti je pa bratec skoz skoraj dobesedno skakal po trebuhu, milijonkrat s komolcem potisnil v trebuh, ko se je kobacal po mamici, tudi brcnit mu je uspelo nehote v trebuh, pa je bilo vse vredu.

Najbrž bo vse vredu, ker pa človek nikoli ne bo, in da boš bolj mirna, se pa lahko greš pokazat dežurnemu. user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.10.2008 14:37:53   
Pacota
V MB porodnisnici te sprejmejo od 16t naprej.

Tudi jaz bi se sla pokazat, racunaj pa, da te bodo morda kaksen dan zadrzali na opazovanju.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.10.2008 15:16:23   
dido
Jaz bi šla, da me pregledajo na tvojem mestu. Tudi sama sem padla v 34.tednu nosečnosti, otroka nisem čutila, šele po dveh urah, ko sem že bila v bolnici sem začutila rahle brcike. No, naredili so mi UZ in je bilo vse OK. Ko pa se je začel porod čez dva tedna in sem imela CR pa so ugotovili, da mi je odstopila posteljica in se ni nič videlo, ker sem tako nizko nosila. Nočem strašit, a boljše enkrat preveč it k zdravniku kot enkrat premalo.

(odgovor članu zala007)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2008 12:08:18   
zala007
živjo

z nama je vse vredu. tamali je brcal že isti dan normalno. klicala sem svojo ginekologinjo in je rekla da če brca in nimam izcedka je vse ok.

najlepša hvala za pomoč

(odgovor članu dido)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?