Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
premajhne prsne bradavice? 23.3.2005 9:28:30
|
|
|
|
piščanc
|
za razpokane bradavice so zakon od Multimam blazinice za dojenje (nek gel je gor) in njihov lanolin (lekarna) glede bradavic mislim, da bo dojenček že naredil svoje (jih tko potegne, da so za vedno ven), za začeket pa lahko uporablja nastavke, če bo potrebno. izcejanje iz dojk je pa čisto normalno, ker se pač pripravljajo
|
|
|
|
premajhne prsne bradavice? 23.3.2005 9:37:49
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Meni so v porodnišnici dali za razpokane bradavice Bepanten. Pomagalo!!!
|
|
|
|
premajhne prsne bradavice? 23.3.2005 12:31:29
|
|
|
|
mala maja
|
Meni so tud dal Bepamthen(ga ni teba umivat-je rekla sestra v porodnišnici), za vdrte bradavice pa nastavek za dojenje stane cca 1500 sit.
|
|
|
|
premajhne prsne bradavice? 29.3.2005 16:31:37
|
|
|
|
mehurčica
|
Jaz sem si preventivno začela kar takoj mazati bradavice z Multimam lanolin kremico. Glede majhnih bradavic. Tudi jaz sem imela na začetku kr probleme. Nisem imela vdrtih, ampak imam zelo majhne in tako kot pri tvoji prijateljici imam trde samo ko me zebe. Na začetku sem si pomagala z nastavkom. Sem kombinirala-včasih z, včasih brez. David je na srečo imel zelo močan sesalni refleks, tako da ni bilo večjih problemov, razen cmokanja, ko mu je bradavička ušla. Z nastavkom sem kombinirala kak mesec in pol. Dojenček se bo že navadil na mamine prsi. Se bo mogel prilagodit.:) Pa-pa:miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?