|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tretja punčka
22.3.2005 21:19:01   
dejčka2
Danes sem imela ultrazvok v 30 tednu in zvedela da bomo v tretje dobili punčko.:)- Novica me ni zelo presenetila saj sem vseskozi imela občutek da bo punčka. Zdaj pa bo ati blažen med ženami. Sicer še je malo zmeden, ker je le mislil,da bo dobil kakšnega pomagača, zdaj pa bo pač ena carta več. Moji punčki 3 in 5 let sta novico veselo sprejeli in že izbiramo ime. Zdaj pa komaj čakam, da lahko grem spet nabavljat srčkane oblekice za punčko. :sloncek:
Mamice z tremi otroci, kako pa ste ve sprejemale novičke o trtjem :modri:ali tretji:roza:?

Vesela:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tretja punčka
23.3.2005 0:27:35   
nikitta
:bravo:

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tretja punčka
23.3.2005 7:03:13   
nanka
Sem tretjič noseča,imam pa že punčko in fantka. Kaj bo v trtje še ne vemo, vsekakor pa bom povprašala in upam, da se bo videlo. Bomo pa zelo veseli ne glede na spol. Vsi komaj čakamo, da bomo začeli skupaj izbirati ime.
Lp

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tretja punčka
23.3.2005 7:24:31   
Anonimen
Jaz bi bila zelo vesela, če bi imela 3 punčke. Meni so tako fletne. To bodo prijateljice, male ragljice.

(odgovor članu dejčka2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   tretja punčka
23.3.2005 8:38:11   
Anonimen
:bravo::bravo::bravo: Luštno. Pa še tko majhna starostna razlika med njimi :) Bodo skupaj žurale :)-:)-:)-
Dejčka, bo treba pa še enga :modri: naredit, da bo ati imel s kom avto prat pa da bo končno lahko avtomobilčke kupoval :)-:)-:)-

(odgovor članu dejčka2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   tretja punčka
23.3.2005 10:24:03   
puri
Mi imamo doma dva fantka, pa bi mi blo čist vseeno tut če bi bil še tretji fantek,....znajo bit tut tok srčkani:love:,.....

......samo, da so zdravi!!!

lp:)

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   tretja punčka
23.3.2005 13:26:32   
TARA in MAJ
mi imamo dve punci že veliki in smo se tretjega fanta prav razveselili saj je sedaj pravi scrklanček.
No glede nato da bo spet deklica bo pa četrtič ratal lul...:)-:)-:)-
Lp:miska::sloncek::kuza:

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   tretja punčka
23.3.2005 15:18:41   
Anonimen
Mi smo tudi 3 babe, s skoraj enako razliko..:) No, ena sestra je od mene starejša 4 leta, druga pa 6 in pol:)

lp,:fis:

(odgovor članu dejčka2)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   tretja punčka
23.3.2005 16:34:16   
mala maja
Mi mamo pa tri fante.:modri::modri::modri: Vsi so narezen slabe 4 leta.

Sva se tudi nekje v 25t pogovarjala z možem kaj bi rada mela in sva obadva na enkrat rekla :modri: sej dugač sploh ne vem kaj bi s :roza: počeli.

Ja jaz bi tud :roza: pa ne upam bi koj službo zgubila. No pa glede na to da je mali :modri::duda::modri: star komaj 14dni ......
Ja no sanje niso odveč mogoče pa le enkrat, je pa tako da enega od svojih :modri: pobalinčkov ne zamenjam za :roza:

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   tretja punčka
23.3.2005 16:34:23   
mala maja

Sva se tudi nekje v 25t pogovarjala z možem kaj bi rada mela in sva obadva na enkrat rekla :modri: sej dugač sploh ne vem kaj bi s :roza: počeli.

Ja jaz bi tud :roza: pa ne upam bi koj službo zgubila. No pa glede na to da je mali :modri::duda::modri: star komaj 14dni ......
Ja no sanje niso odveč mogoče pa le enkrat, je pa tako da enega od svojih :modri: pobalinčkov ne zamenjam za :roza:

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   tretja punčka
23.3.2005 16:34:25   
mala maja

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   tretja punčka
23.3.2005 16:35:58   
mala maja
Ja no pa trikrat za tri :modri::duda::duda::duda::modri:

Jpj, sory mi nekej internet nagaja.

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   tretja punčka
24.3.2005 10:01:56   
dejčka2
Sem tudi jaz vesela, ko pomislim kako bo ko bodo velike, jaz sem bila edinka in sem bila vedno sama:(
Zdaj pa moramo še ime za punčko izbrat, joj tale bo težka.
Hvala za vzpobudne besede.:)

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   tretja punčka
24.3.2005 15:05:19   
Anonimen
Dejčka, najboljš, da je Teja:)-

(odgovor članu dejčka2)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   tretja punčka
25.3.2005 10:46:56   
mehurčica
Al pa Tonka.:)

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   tretja punčka
25.3.2005 14:38:35   
Anonimen
Ej, Bublz, ne mi v zelje skakat:)-:)-:)-

Hecam se.:love:

(odgovor članu dejčka2)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?