Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam z >odpadno< tehniko? 24.10.2008 21:22:58
|
|
|
|
Felicita
|
jap, tut mene to zanima... predvsem za mobitele... vem da majo po nekaterih trgovskih centrih zbiralnike, ampak še kšn drug način? edit: našla tole: http://www.jh-lj.si/index.php?m=51&k=1318 sam na barje hodit sam za to?
< Sporočilo je popravil Felicita -- 24.10.2008 21:26:09 >
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kam z >odpadno< tehniko? 24.10.2008 21:35:08
|
|
|
|
hrchy
|
Na zbirni center barje... imajo veliko razlicnih kontejnerjev za vse vrste odpadkov, tudi za aparate. Verjetno imajo enako tudi po drugih zbirnih centrih. Zakaj je pomembno ločeno zbiranje električne in elektronske opreme? Električna in elektronska oprema vsebuje mnogo okolju nevarnih snovi, kot so svinec, kadmij, živo srebro, CFC plini itd., ki jih s posebnimi postopki, prilagojeni posamezni vrsti aparata oziroma opreme, uničijo ali ponovno uporabijo.
|
|
|
|
RE: Kam z >odpadno< tehniko? 24.10.2008 21:57:15
|
|
|
|
Ribica **
|
Mobitele lahko odneses v Mobitelov center (npr. v Cityparku vzamejo), pa v Mercatorju tavelikem v Dravljah v LJ je en kos za stare gsmje. Za Simobil pa ne vem kako je.
|
|
|
|
RE: Kam z >odpadno< tehniko? 25.10.2008 15:21:06
|
|
|
|
NTS
|
Jaz imam pa pokvarjeno mikrovalovno. kam pa se to odnese, če mogoče veste, tukaj v MB in okolici? hvala pa pa
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?