Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spodnje majice kratek rokav 24.10.2008 17:58:50
|
|
|
|
Lunca1
|
Kaj pa če bi spodaj dala navadne mikice?
|
|
|
|
RE: spodnje majice kratek rokav 24.10.2008 18:02:29
|
|
|
|
livia
|
Je bolj suhe sorte in če ji dam navadne spodaj, ki so bolj ozke pomeni, da so tudi krajše in ji lezejo ven iz hlač, če so pa širše in večje je pa čudno, če ima še eno majico gor, ker se vidi, da ima nekaj spodaj nabrano.
|
|
|
|
RE: spodnje majice kratek rokav 24.10.2008 18:54:20
|
|
|
|
Ribica **
|
Schisser ima s kr. rokavi spodnje majcke, samo ima drage. Mogoce kaj najdes tudi v Sparu, Mercatporju ali Kiku, ne vem.
|
|
|
|
RE: spodnje majice kratek rokav 24.10.2008 20:01:02
|
|
|
|
Jančika_
|
C&A ima za fantke, tako da bi rekla, da jih ima verjetno za punčke tudi. Sicer so pa tiste fantovske tudi enobarvne - bele, sive, modre, tako da bi jih lahko tudi punčki oblekla po moje. Pa ful poceni so, sem jih ravno včeraj gledala, samo jaz rabim tiste brez rokavov, pa Strela mora bit gor , teh pa seveda ni bilo v pravi velikosti (to sem napisala sam tolk, da mal pojamram ).
|
|
|
|
RE: spodnje majice kratek rokav 24.10.2008 20:05:15
|
|
|
|
Ribica **
|
Jančika, a pogledamo mi v LJ? Aja, pa v Leclercu imajo tudi majcke s kr. rokavi, vsaj imeli so jih.
|
|
|
|
RE: spodnje majice kratek rokav 24.10.2008 20:07:54
|
|
|
|
Jančika_
|
Ribica, če boste kaj tam okoli hodili, bi bila pa res vesela (ne ekstra za to hodit). Iščem 98/104, lahko tudi 110/116. Imajo pakirane po dve skupaj, en par bo dovolj.
|
|
|
|
RE: spodnje majice kratek rokav 24.10.2008 21:11:02
|
|
|
|
Ribica **
|
Bom pogledala, ce bomo kaj okoli. Cez vikend dvomim, drug teden pa sigurno kaj
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pomagajmo ustvariti čarobni december za vseDecember je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?