|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   herpes med nosečnostjo
24.10.2008 16:45:59   
Anoni
Malo sem brskala po forumu in nisem zasledila te teme. Imam problem. Noseča sem prb.7 tednov in pojavil se mi je genitalni herpes. Imela sem ga že prej prb. 1-krat na leto in sem se mazala z Virolexom, ki pa v nosečnosti ni priporočljiv. Ali je imela katera podobno težavo in s čim je odpravila to prekletstvo? Ali pozna kdo kakšne naravne metode? Ali lahko to škoduje otroku?
Hvala za odgovor in lep pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: herpes med nosečnostjo
24.10.2008 17:28:36   
onur
Provaj malo pobrskat ne med.over.net pri Pušenjaku.

(odgovor članu Anoni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2008 15:09:47   
malcekvita
Anoni, zdaj ko si noseča, se le lepo odpravi do G, da ti bo dal prave napotke kako in kaj. Nikar se ne poskušaj zdraviti sama, ker zdaj ne gre samo zate, pač pa tudi za malo bitjece, ki raste v tebi.
Javi, kako si rešila stvar.
pa pa

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2008 20:13:12   
Anoni
Na med.over.net sem vprašala ginekologa Pušenjaka in mi je povedal da lahko brez skrbi uporabljam Aciklovir. To je njegov odgovor: aciklovir je varno zdravilo tudi v nosečnosti, zato vam ni potrebno biti v skrbeh. Po 13. tednu lahko aciklovir ali valaciklovir uporbite tudi oralno, če bi se vam herpes ponovil kasneje, okrog porodnega termina in med porodom pa aciklovir priporočamo celo preventivno.

Danes sem ga kupila in se že mažem user posted image

Lp

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

ime
SINEJA

Aljaž (45%)

Blaž (31%)

Tjaž (24%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!