|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2 butasti vprašanji
22.3.2005 19:32:54   
Čajček
Lepo pozdravljene! Zagrabila me je pripravljalno nakupovalna mrzlica, pa imam dve težavici. Ko sem s foruma kopirala vse mogoče sezname stvari, ki jih rabiš za v porodnišnico, sem večkrat zasledila: zloženci. Problem je v tem, da se mi niti sanja ne kaj je to :((
Druga tegoba pa so pčeničke - pampers oz. tiste za enkratno uporabo. Koliko razlike je med tistimi, ki so od 2-5 kg in tistimi od 3-6. Meni se zdi, da se pokrivajo, al imajo tiste prve kaj kar druge nimajo???:(

No, najlepša hvala za pomoč. Pa upam, da ste se nasmejale...

Čajček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   2 butasti vprašanji
22.3.2005 19:41:07   
dix
Zloženci mislim da so ene vrste vložki :zmeden2:, če pa ne pa bo kera druga povedala.

Pleničke Pampers 2 imajo tako mrežico ki skoz pusti kakeca, da pol ta ni direk zalepljen na ritko. Jaz sem obakrat začela z 2. in jih uporabljala vsaj 1-2 meseca. Pri 2 celo dlje, ker je tašča nakupila 3 pakete in sem morala porabit! Na koncu mu je že res na tesno šlo gor. Kupi si 1 paket 2. in ti bo itak hitro pošla, pol boš pa sama videla če je potrebno kupit 3. ali pa še ne.

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   2 butasti vprašanji
22.3.2005 19:42:11   
Blink1
Hmmm...zloženci??? Prvič slišim:zmeden:

Pleničke pa poglej če imajo slučajno 2-5 kg izrez za popek. Drugače pa priporočam 3-6 kg. Se malo dlje časa rabijo:) Čeprav jih boš tudi kaj hitro zamenjala za večje:zmeden:

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   2 butasti vprašanji
22.3.2005 19:43:33   
dix
Nobene Pampers nimajo izreza za popek!

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   2 butasti vprašanji
22.3.2005 19:43:59   
patty
Čajček,

zloženci so sterilne gazice za popek. Tosaminih zložencev (5 X 8 cm) je v škatlici 10, stanejo pa okrog 300 SIT. Jaz sem jih kupila kar v Baby centru, imajo jih pa sigurno v vsaki lekarni.
Glede Pampersk pa žal ne vem. Sama sem za začetek kupila tiste od 2 do 5 kg (newborn), verjetno pa so tudi 3-6 čisto ok.

Pozdravček,
Patty:sloncek:

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   2 butasti vprašanji
22.3.2005 19:44:11   
Zea
Zloženci = majhne zložene gazice, npr. za čiščenje popka z alkoholom po porodu

Plenice 2-5 so seveda manjše kot tiste 3-6. Ne prevelikih količin kupovati pa boš sproti videla kdaj boste prerasli 1-(2-5kg). Mi smo začeli kar z temi prvimi 1-(2-5kg) in šele čez dva meseca prešli na 2-(3-6kg) natp pa v enem mesecu na naslednjo velikost.

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   2 butasti vprašanji
22.3.2005 20:21:40   
Čajček
Dekleta, hvala za odgovore!
S temi zloženci je bilo pa že prav hecno...

Pobožajte trebuščke, štručke pa še svoje drage...:sloncek:

Čajček

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   2 butasti vprašanji
24.3.2005 13:47:38   
Rozalija
Zloženčki so fina zadeva.... za popek, za umivat, za kaj obrisat...

Plenice pa tako... odvisno od velikosti otročka. Jaz sem kupila tiste od 3-6kg... ampak ker je bila moja Miška majhna 3kg in domov sem jo nesla 2.7kg težko je moj vmes kupil tiste 2-5kg.... mislim da smo jih imeli le kakšne 3-4 tedne.... Raje naredi tako, ker je bolje imeti večje plenice... 4kg težkemu dojenčku bo tista 2-5 kar malo majhna.

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   2 butasti vprašanji
24.3.2005 16:15:22   
dix
Naš je bil rojen z 3790 g in mu ni bila nič majhna, prav lepo mu je pasala na ritko tista 2-5 kg. In še precej dolgo sem jih MORALA uporabljat, zaradi tašče (nakupila mega zalogo)!

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   2 butasti vprašanji
26.3.2005 9:02:25   
Čajček
Ej dix, saj tašče niso zmeraj napačne, ampak včasih tudi kakšno zakuhajo...:)-

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   2 butasti vprašanji
26.3.2005 10:08:02   
dix
Moja je malo v zaostanku... Starejšemu 2,5 let je zdaj hotela kupit triciker z ročajem. Naš ga je pa že zdavnaj prerasel in zdaj že veselo vozi pravo malo kolo s kotački.

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?