|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregrada v maternici
22.3.2005 14:12:53   
ElaM
Ojla, punce,
zanima me, če je imela katera pregrado, kako ste ugotovile oz. so ugotovili G, da jo imate?
Pred časom sem imela ss, pa je G na pregledu rekla, da je velikokrat za splav vzrok prav pregrada, vendar pri meni ni nič videla, ker sem bila tik po :hudicek: in je bila sluznica tanka.
Lepo se imejte in uživajte na sončku.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pregrada v maternici
22.3.2005 14:15:03   
Anonimen
Jaz sem imela pregrado in bila tudi uspešno operirana. Po OP sem počakala en ciklus in takoj zanosila. Ja pa še to, istočasno sem bila operirana na PCO! Maternično pregrado ti ugotovijo z UZ!

Bojana

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pregrada v maternici
22.3.2005 14:23:37   
Luni
Tudi jaz sem imela pregrado - septum, za katero sem bila operirana in v drugem ciklusu tudi zanosila :)-
Meni jo je ginekolog ugotovil pri "ročnem" pregledu :ups: :)-

:muca:

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pregrada v maternici
22.3.2005 15:04:35   
Čiračara
Živjo,

Meni je tudi G lani odkril pregrado, ki pa naj bi bila majhna:zmeden:. Ampak jaz sem kljub temu zanosila in sem že v 15 tednu:bravo::bravo:...Meni je rekel, da je največja nevarnost za spontani splav pri pregradi nekje od 8-10tedna. Upam, da ne bom imela kakšnih večjih problemov. Poznam tudi punce, ki so odstranile pregrado in imele potem težave z zanositvijo:zmeden:

LP

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pregrada v maternici
22.3.2005 15:45:17   
VITA74
Tudi sama sem jo imela, in so mi jo uspešno operirali in odstranili...
Moja G me je poslala na UZ k dr. Tomaževiču v staro porodnišnico v LJ., kjer me je potem tudi on operiral.
Sedaj čakam na prvo M, da gremo potem veselo na delo :sloncek: :)- :)- :)-
lp M

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pregrada v maternici
22.3.2005 17:10:49   
emaa
meni sumijo na pregrado, ob laparo mi bodo naredili še histero, zaradi ss lani, vendar pa je moja G ni videla na UZ, oz. je rekla, da je zanemarljiva. Se jo pa gleda takrat, ko je sluznica tanka, drugače se jo lahko zgreši - pa še takrat jo lahko zgrešijo.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pregrada v maternici
22.3.2005 17:31:22   
Vesna
meni so po ss ugotovili da jo imam,in potem odstranili,od tega je že tri leta zanosila pa še nisem,poleg tega jo moram še enkrat odstarnit zdaj ker je bila najbrž velika,in to delajo v dveh delih.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pregrada v maternici
22.3.2005 17:37:30   
emaa
Vesna, ali so še s kakim zdravljenjem pri tebi poskusili?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pregrada v maternici
22.3.2005 22:18:01   
sašaš
Jest grem pa jutri na operacijo (odstranitev pregrade). :(( Moja G je na UZ samo videla, da nekaj ni ok, me dala na pregled še k dr. Tomaževiču in ta je takoj videl, da gre za pregrado!

Me je kr mal strah... (pa ne same operacije - zoprno mi je bit v bolnici)! :((

Lp :muca:

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pregrada v maternici
23.3.2005 8:20:36   
mirjamca
Jaz sem imela 2 SS: prvega avgusta v 12 tednu in drugega konec decembra v 7 tednu. Že pri prvem mi je G ugotovila manjšo pregrado, ko pa sem imela SS še drugič je rekla da ni več kaj čakat in jo je potrebno odstraniti. Trenutno čakam na histeroskopijo.
LP

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pregrada v maternici
24.3.2005 9:31:05   
Anonimen
Mirjamca, ti je g slucajno povedal-a, kje je bila vgnezditev? Je bila na pregradi in je zato prislo do ss?
Mene je malo strah, ker mi je g pred pol leta odkrila pregrado 8mm (ne vem, ali je to veliko ali malo), zdaj pa mislim, da sem noseca.

Bom probala it cim prej na pregled, ce ima mesto vgnezditve vezo s ss.

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pregrada v maternici
25.3.2005 13:10:53   
sašaš

Someone,

8 mm je zelo majhna pregrada in mislim, da ni razloga za paniko (razen, če pride do vgnezditve tik ob pregradi). Na pregradi pa do vgnezditve ne more prit, ker je to mrtvo tkivo. Ponavadi so pregrade do 2 cm velike. Moja je bila pa kar 4 cm - sem pa glih iz bolnice in se počutim kar OK!:bravo:

Lp :muca:

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?