Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rezervi deli za črpalko avent 23.10.2008 18:00:43
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
jaz tudi iščem, pa mi v menjšem bc niso znale pomagati, tako da moram povprašati v btc, tam bodo punce ziher vedele kako je z tem. dobro da si me spomnila
|
|
|
|
RE: rezervi deli za črpalko avent 23.10.2008 18:33:18
|
|
|
|
renati2
|
No če izveš prej sporoči.
|
|
|
|
RE: rezervi deli za črpalko avent 24.10.2008 21:59:05
|
|
|
|
sali
|
Kaj pa Pikapolonica??
|
|
|
|
RE: rezervi deli za črpalko avent 25.10.2008 9:42:52
|
|
|
|
renati2
|
To dvomim, ker ni imela nikoli rez. delov.
|
|
|
|
RE: rezervi deli za črpalko avent 25.10.2008 19:49:02
|
|
|
|
silvestra
|
REZERVNI DELI SO NA VOLJO V TRGOVINI ARIEL,samo zdaj nevem kje je še trgovina, ker v Btc je več ni. Jaz sem tam kupila rez.dele, so full pocen. Za vse kar sem rabila sem dala mislim da neveč kot 2€
|
|
|
|
RE: rezervi deli za črpalko avent 25.10.2008 20:34:05
|
|
|
|
silvestra
|
Dobi se jih v Ariel trgovini, so full pocen za vse silikonske dele sem dala okol 2-3€, se ne spomnim več ker je že leto dni nazaj.
|
|
|
|
RE: rezervi deli za črpalko avent 26.10.2008 7:52:00
|
|
|
|
Klaudia
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvestra REZERVNI DELI SO NA VOLJO V TRGOVINI ARIEL Samo Ariela ni več, ker ga je BC pojedu. Pomoje bi to moral zrihtat BC. Vsaj večji bi morali vedet.
|
|
RE: rezervi deli za črpalko avent 26.10.2008 11:17:15
|
|
|
|
ZALA13
|
Jaz sem pred dvemi meseci naročila rezervne dele kar preko tel 01/54 84 300 (Ariel). So bili zelo prijazni in jih pošljejo po pošti. Upam, da bo še kaj uspeha
|
|
|
|
RE: rezervi deli za črpalko avent 27.10.2008 21:39:37
|
|
|
|
renati2
|
Sej to je problem ariela ni več.
|
|
|
|
RE: rezervi deli za črpalko avent 28.10.2008 8:34:29
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
v baby centru se dobijo rezervni deli za aventovo črpalko. jaz sem šla kar do najbližjega bc in so rekli, da ko dobijo, da me pokličejo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?