Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prosim za odgovore v naprej hvala 22.10.2008 19:12:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Z čem se ti obremenjuješ
|
|
|
|
RE: Prosim za odgovore v naprej hvala 22.10.2008 19:13:23
|
|
|
|
jernejav
|
S takim razmišljanjem si samo škodiš, halooooooooo....
|
|
RE: Prosim za odgovore v naprej hvala 22.10.2008 19:13:32
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj te to skrbi, a imaš probleme, mislim a je kaj narobe s tabo ali otrokom! če ni se samo malo bolj merkaj ne dviguj težkih predmetov ali oseb! in malo bolj glej za svoje zdravje,in bo z otrokom vse OK: jaz pričakujem drugega otroka, in si sploh ne upam mislit, da bi bilo kaj narobe z mojim , ker če boš mislila samo o tem, boš naredila več slabga sama sebi in , zato raje misli na to kaj boš kupila za in kako se boš pripravila za njegov prihot! ker če izumre je bilo z njim nekaj narobe! vso srečo!
|
|
|
|
RE: Prosim za odgovore v naprej hvala 22.10.2008 19:20:49
|
|
|
|
Zara82
|
Pozdravljena, Z vsakim tednom je statistična verjetnost za spontani splav manjša. Absolutno pa obstajajo izjeme; sama sem npr. brez kakršnihkoli vnaprejšnjih indikatorjev imela prezgodnji porod v 22. tednu. In ravno zaradi takih primerov, res ni potrebe, da bi se obremenjevala s statističnimi podatki, ker v praksi je vedno - "zakaj ravno jaz" Uživaj in ne obremenjuj se. To je največ, kar lahko narediš zase in za malo pikico.
|
|
|
|
RE: Prosim za odgovore v naprej hvala 22.10.2008 19:37:37
|
|
|
|
benika
|
Ne sprašuj neumnosti, raje se veseli vsakega dne nosečnosti posebej.
|
|
|
|
RE: Prosim za odgovore v naprej hvala 22.10.2008 19:39:49
|
|
|
|
Anonimen
|
zara 82, če lahko vprašam, napisala si da si imela prezgodnji porod v 22 tednu, a si rodila živega otroka? če je preveč osebno, spreglej vprašanje, pa brez zamere.
|
|
|
|
RE: Prosim za odgovore v naprej hvala 22.10.2008 19:45:51
|
|
|
|
Zara82
|
Tinimaliny, ne, teoretična možnost preživetja otročka izven maternice je kljub tako opevanem napredku medicine 24. teden. Otroci rojeni tako zgodaj imajo pogosto tudi hujšo prizadetost - od cerebralne paralize do slabo razvitih organov, predvsem so prve v vrsti pljuča... Tako, da naša dva angelčka sta kljub svoji velikosti bila premalo zrela za to, da bi ostala z nami...
|
|
|
|
RE: Prosim za odgovore v naprej hvala 22.10.2008 20:05:18
|
|
|
|
enkratna
|
Tudi pri meni - brez kakšnih znakov prezgodnji razpok (odtek plodovnice) v 16/17 T nosečnosti. Plodek je bil živ in morfološko OK, a daleč od tega, da bi ga lahko reševali (kot je omenila že Zara82). Če pa res želiš slišati hladno statistiko: - dr. Pušenjak v svoji knjigci Nosečnost od tedna do tedna piše, da se po 12. tednu tveganje za splav zmanjša na manj kot 3%.
- V knjigi Prazna zibka, strto srce pa je navedena razpredelnica iz leta 2001, kjer se je vsaka sedma željena nosečnost konča nesrečno (ne spomnim se pa, kolikšen delež je bil zajet pod SS - pod SS se namreč vodijo vse nosečnosti do 22. tedna (ali 500g ploda??).
Tvoje vprašanje deloma razumem, ker imam za sabo 3 SS. Čeprav mi poznavanje statistike pri tem čisto nič ne olajša bolečine. Upam le, da bom zmogla dovolj moči, da me v četrtem poskusu ne bo hudičevo strah!
|
|
|
|
RE: Prosim za odgovore v naprej hvala 22.10.2008 22:13:59
|
|
|
|
lotty4
|
Bodite pozitivne in za vse držim pesti da imate kmalu velike trebuščke, da boste nerodne in se smejale ko si ne boste mogle zavezati čevlja , da vam bodo od same sreče tekle solze, ko boste v naročju držale svoje dojenčke. Grde misli pa kar v jezero zmečite pa čisto do dna naj potonejo !
|
|
|
|
RE: Prosim za odgovore v naprej hvala 22.10.2008 22:44:16
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotty4 Bodite pozitivne in za vse držim pesti da imate kmalu velike trebuščke, da boste nerodne in se smejale ko si ne boste mogle zavezati čevlja , da vam bodo od same sreče tekle solze, ko boste v naročju držale svoje dojenčke. Grde misli pa kar v jezero zmečite pa čisto do dna naj potonejo ! Se pridružujem!!!
|
|
|
|
RE: Prosim za odgovore v naprej hvala 19.11.2008 21:38:12
|
|
|
|
moj dojenček
|
Hvala vam vsem sedaj ste mi dali upanje srečna sem zelo saj sem že v 15 tednu in moj je bil na zadnjem pregledu velik že kar 7.1 mm
|
|
|
|
RE: Prosim za odgovore v naprej hvala 20.11.2008 9:55:52
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: moj dojenček Hvala vam vsem sedaj ste mi dali upanje srečna sem zelo saj sem že v 15 tednu in moj je bil na zadnjem pregledu velik že kar 7.1 mm čestitke in ne obremenjuj se z dejstvi da bi lahko šlo kaj narobe - UZIVAJ V NOSEČNOSTI -
|
|
RE: Prosim za odgovore v naprej hvala 20.11.2008 10:27:27
|
|
|
|
cupacups
|
Poznam ta strah, to je strah skoraj vsake bodoče mamice... je pa res da manj ko bos razmišljala o tem, bolje se boš tudi počutila...delaj sebi v prid,drži se zdravniških napotkov,pa bo vse vredu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?