Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
cena quinny comfort ZG ali schmid 22.3.2005 17:45:55
|
|
|
|
tanja.1
|
Prosim, povej, kako gre nakup v Zagrebu v praksi. Ali je potrebno plačati carino? Vnaprej hvala za odgovor. Tanja
|
|
|
|
cena quinny comfort ZG ali schmid 22.3.2005 23:31:32
|
|
|
|
pravljica
|
midva sva v petek najprej poklicala in se pozanimala, kakšne barve imajo in v kateri trgovini, kako je s procenti pri njih (takrat je blo 15% na gotovino, zdaj so pa točke) in kako je s davkom v soboto sva šla v king cross center pogledat modrega in v center (v enega izmed turbolimačev) po rdečega - izpolnila sem podatke za člansko izkaznico (in za magmo kartico, ki velja zdaj za točke), tako da se je popust štel že takoj na meji ga nismo kazali (drugače smo pobrali z njega vse listke in ga čez ZG pripeljali do avta, da niso ble čiste gume...kao :) ), v avtu smo imeli tudi avtosedež, ker imamo otročka, ki pač potrebuje to opremo...recimo, da bi pač bil kak izgovor "na meji" če bi blo potrebno, ampak nas noben ni nič spraševal davek smo dvignili pri nas, ampak ne vem kolk % so nam vzeli :zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.