|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodniški dopust in dopust za nego in varstv...
22.10.2008 14:54:07   
cursa
Pozdravljene!
Imam eno vprašanje. In sicer, danes sem dobila iz csd-ja potrdilo, da sem upravičena do 105. dni porodniškega dopusta. Nikjer pa ne piše kako je dalje potem z dopustom za nego in varstvo otroka. Ali moram naknadno oddati še kakšno vlogo za ta dopust, ali je dovolj le tisti papir, ki sem ga že oddala na csd? Vem le to, da me je na centru vprašala, če bom koristila ves dopust sama ali bo kak del doma tudi mož. Odgovorila sem, da bom ves čas jaz doma in je rekla ok.
Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porodniški dopust in dopust za nego in va...
22.10.2008 14:58:49   
pomar*ANČA*
ko boš rodila bo potrebno sporočiti na csd in takrat dobiš potem vlogo še za preostanek porodniške.

(odgovor članu cursa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2008 15:01:09   
cursa
o hvala za tako hiter odgovor!user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2008 21:27:56   
benika
Vlogo za nego otroka oddaš po porodu, ko boš imela pri sebi otrokov rojstni list (za davčno pa ne vem), ker je potrebno te podatke vpisat v vlogo.

(odgovor članu cursa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2008 22:18:53   
*bubi*
Vlogi nista več ločeni tako kot nekoč. Ti si vlogo že dala na istem papirju kot za porodniško in paket.
V bistvu ne rabiš naredit nič, ko boš rodila, bodo sami poslali odločbo za nego in varstvo. Očitno sami pridobijo podatke o otroku.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu cursa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2008 14:30:24   
pike
Ja, tudi jaz sem dobila odločbo za tistih 105 dni in sem poklicala na CSD in vprašala. Povedala je, da ni potrebno nič več izpolnjevat in, da mi sami pošljejo še drug del odločbe.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2008 17:15:25   
AnciM
Nič več ti ni potrebno naredit. Tvoja vloga je na enem listu vsebovala vse porodniško, dopust za nego in izbiro paketa. V tej prvi odločbi si dobila odobreno porodniško in paket. Približno en mesec pred zaključitvijo porodniške pa boš prejela še drugo odločbo.

Rojstnega lista ti ni potrebno dostavljat, saj ga bo tvoj mož dostavil skupaj s svojo vlogo za očetovski dopust.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?