|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost & gripa
22.10.2008 11:25:42   
linči 312
upam, da ne odpiram po nepotrebnem nove teme. malce sem brskala po starih ampak, se mi zdi, da so vse že zaklenjene in ne sprejemajo novih vprašanj. je pa tud res, da nisem kak strokovnjak za računalnike in spletuser posted image , tko da, če sem odprla že obstoječo temo, ne bom nič huda, če me na to opozorite in usmerite na že aktivno temo.

pred kakimi tremi tedni sem se nekako slabo počutila, pa sem odšla k zdravniku. ta je na podlagi izvidov krvi ugotovil, da rabim antibiotike in tako sem 10 dni jemala hiconcil. pa v bistvu se mi je zdel vse skupi mal čudno ampak sem si rekla, da zdravnik že ve. ker sama se še zdaleč nisem počutila tolk zelo bolno za antibiotike in pa za 14 dnevno bolniško.

no in pa očitno ni kaj dosti pomagalo, saj sem že prejšnji teden malce smrkala zvečer in zjutraj, čez dan pa je bilo vse ok. to nedeljo pa se je vse skupaj precej poslabšalo. tako da sem že od ponedeljka doma. vročine se mi ne zdi da jo imam. tudi ko jo merim, je bolj na meji (37 stopinj ali manj). ampak grlo in glava sta me bolela cela dva dni. oči rdeče kot angora zajec. pa solzne tudi. sem bila tako zanič, da sem zdravnika le po telefonu klicala, ker nikakor sploh nisem mogla nikamor. no danes se bom odvlekla do njega. sicer pijem veliko čaja pa cedevito. lekadola nočem. me pa sedaj grlo malce manj boli, so pa zato bezgavke bolj boleče.

v glavnem se počutim grozno in sploh nimam občutka, da bo kej bolš- po vrhu vsega pa me že tri dni boli v spodnjem delu trebuha. najprej so bolečine bile le na trenutke, kot bi me malo bitjece malce ščipalo. sedaj pa je vse razboleno. sploh ne vem kaj naj si mislim. prepričujem se, da bo vse ok, ampak potem pa sem spet vsa panična.

mimogrede, sem v 16. tednu.

ali je imela katera podobne težave in kako jih je rešila?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost & gripa
22.10.2008 20:26:29   
ninica04
Jaz sem pred kratkim prebolela kar hudo virozo - vročina, boleče grlo, prehlad, glavo mi je skoraj razneslo....v glavnem pila sem na litre čaja (od domačih, bezek, lipa), planinski, med, limona. Ful mi je pomagal prežgan sladkor z mlekom, pa lekadol sem jemala. Pa postelja in spanje, ležanje... Sem bila 3 dni čisto v postelji, še nikoli me ni tako zdelalo... Po parih dneh je bilo bolje. Tako da upam da boš ok. Če ne pa kliči še zdravnika. user posted image

(odgovor članu linči 312)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2008 21:47:39   
pajčolanka
a od zdravil nisi pa nič jemala? meni je v lekarni rekla da lahko daleron+c, to so tisti praški.
pozanimaj se no, jaz kaj več ne vem, mi je pa rekla da lahko do 3 na dan.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2008 13:26:08   
linči 312
sem bla učeri pri dohtarci in mi je spet dala antibiotike. spet mislim v roku enga meseca. sem že pred parimi tedni mela kuro z njimi in zdej me je spet položl. sam da zdej je pa res hudo. je šlo še na pluča mal in me ful skrbi.

upam sam da ne bo nič mojemu otročku škodlo in da bom pol ok. ker če ne bom, mi je dohtarca pojasnila, da bom mogla na trajno bolniško, da ne bom več izpostavljena bacilom. si res nikol nisem mislna, da bi mogla bit doma sam zato da ne bi zbolelauser posted image

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?