|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novemberke
23.3.2005 11:30:26   
Teni_
Ti kar idi domov na juhico. Saj imaš ziher še kakšno uro v dobor, ali pa kakšen dan dopusta(saj se je leto komaj začelo, pa moraš do oktobra porabit,ne?):)-

Ja, ti mu vsaj lahko daš zelenjavno juho. Če dam jaz mojemu to na mizo, mi v glavo vrže, ker od zelenjave je samo fižol. Jaz pa imam veliko raje zelenjavo ,kot pa meso.

Lahko pa prideš k meni juhico jest, ker mi je še ostalo.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Novemberke
23.3.2005 11:33:08   
Julijana
tudi jaz sem imela 3.2., samo ko sem izpolnjevala koledar ovulacije na RR mi je prišlo na 7.11. moja M je bila na 25dni tako sem imela tudi O prej, bomo videli kaj bo rekel moj G.
Me veseli da se seznam novembrk polni, tako da si bomo lahko izmenjavale izkušnje.
Kdaj pa naj bi se začeli mazati proti strijam:hudicek:
LPJ:kuza:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Novemberke
23.3.2005 12:01:12   
wawa
Tisti :hudicek: strija, se menda pojavijo če se mažeš ali pa ne:(

So se pa punce ene začele mazat ža v 6t ene pa kasneje:zmeden:

Jaz se še nisem začela, sem rekla da se bom.....pa uide čas.....se bom že, sem bol lene sorte kar se kremic tiče;):(;)

Mojca, to pa ni fajn, da dragi ne mara zelenjave pol moraš vedno zase posebaj še zelenjavico skuhati???

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Novemberke
23.3.2005 12:05:58   
Teni_
Ja, no, pa Teja jo ima tudi rada. Zadnje čase sem pa bolj lena, pa sploh ne kuham in gremo v Tuš jest(je blizu, pa še pospravit ne rabiš za sabo:)-). Pa si tam potem kar naročim kaj akšnega.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Novemberke
24.3.2005 20:24:35   
Pikica76
Jaz sem lahko samo srečna, ker ta teden nimam nič slabosti. Sem noseča 6T in 6 dni, malce mi je bilo slabo v 5. tednu in samo zvečer. Me pa čudno tišči v trebuhu spodaj, skoraj tako kot ko sem imela menstruacijo. Prav neprijeten občutek.

S hrano je pa podobno kot pri vas. Imam najprej zelenjavni teden, potem krompirjev teden, potem čorba teden... le kaj me še čaka. Vsi, ki me že nekaj časa niso videli pravijo, da sem kar shujšala, jaz se pa samo čudim in smejim, ker vem, da tako ne bo dolgo ostalo.

Ima še katera rok okoli 19.11.2005? Jaz imam pregled 18.4. pa kar ne morem več čakat.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?