Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Težave v spolnosti po CR 22.10.2008 8:01:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem 4 mesece po porodu,moji spolni odnosi so boleči,sploh se ne morem sprostiti,zdej sem pa še vnetje fasala.Mam že datum pri ginekologu,ker skor ni za zdržat.
|
|
|
|
RE: Težave v spolnosti po CR 22.10.2008 10:57:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi prd tremi meseci rodila s CR pa nimam na srečo nobenih problemov razen da me je na začetku tudi bolelo.
|
|
|
|
RE: Težave v spolnosti po CR 22.10.2008 13:09:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse našteto mi je zelo znano. Edino, da sem jaz sedaj že 5,5 mescov po CR. Prvi po CR, bolečine, kot, da mi je ponovno nedolžnost vzel. Vnetja vsak mesec, katastrofa pač. Po KT pa mi je še libido padel pod nulo in želje po seksu sploh nimam. Vidim, da pa nisem edina. LP
|
|
|
|
RE: Težave v spolnosti po CR 22.10.2008 19:41:39
|
|
|
|
Rožica I
|
Tudi sama sem imela carskega, pa nisem imela nikakršnih težav. Smo bili kar hitro spet aktivni- razlik pa ni bilo občutit ne pri meni, ne pri njem. Ni mi ravno jasno, kako je ena lahko imela ponovn občutek razdevičenja, saj v bistvu so te šivali precej drugje ?! Kakorkoli, upam, da čimprej uredite zadeve in da spet zaživite !
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 22.10.2008 19:42:13 >
|
|
RE: Težave v spolnosti po CR 22.10.2008 21:00:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Še ena, ki je imela podobne težave...ki pa so minile. Midva sva si na začetku pomagala z lubrikantom (kljub temu da sem bila mnjenja, da sem dovolj vlažna) in moram priznati, da je bilo pravo olajšanje. Nekaj več predigre sem potrebovala in predvsem psihične sprostitve...veliko je v glavi....predvsem ženski. srečno drage moje
|
|
|
|
RE: Težave v spolnosti po CR 22.10.2008 23:42:11
|
|
|
|
massylou
|
1. h ginekologu 2. počasi, počasi. Če te boli in imaš morda celo vnetje, nimata kaj "tam spodaj" šarit. Počakaj na izvide in nasvete ginekologa. Potem pa korak za korakom.
|
|
|
|
RE: Težave v spolnosti po CR 23.10.2008 11:38:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Ni mi ravno jasno, kako je ena lahko imela ponovn občutek razdevičenja, saj v bistvu so te šivali precej drugje ?! Kakorkoli, upam, da čimprej uredite zadeve in da spet zaživite ! Saj vem, da se smešno sliši, ampak občutek je bil isti in tudi možek je reko, da je vse ožje. On je bil celi nori. Zakaj je bilo tako, nimam pojma.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.10.2008 12:10:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Težave v spolnosti po CR 23.10.2008 13:47:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Vam pa ful psiha dela "ožja" si bila zarad drugih razlogov, ker si bla napeta (mogoče podzavestno), posledično nisi bila dovolj vzburjena in zato tudi suha nožnica in občutek, kot da si ožja....pa vendar veš kako je potekal carski rez ali? Sama sem ga tud imela pa sva po nekje 5 tednih že postala spet aktivna in jaz nisem čutila v tem smislu nobene razlike. Midva sva imela drug problem, po 5 mesecih sva dobila zeleno luč za sex (rizična nosečnost) in mogoče na kaj takega sploh nisva bla pozorna, je vse skup prehitro šlo (malo heca)..... jaz ne čutim nobene razlike, prej in zdaj. Ker pač nista smela zadnje mesce nosečnosti imet spolne odnose, ker si imela rizično nosečnost, nisi mogla opazit, da je proti koncu nosečnosti v nožnici vse bolj odprto in nožnica je dosti bolj vlažna. Psiha pri tem nima nič. Očitno pa nisem edina, ki sem imela težave pri seksu po porodu. Poznam veliko primerov, kjer so imele ženske iste težave. Sem pa imela spinalno anastezijo pri CR in dobro vem, kako je potekal CR in rez, ki je še zelo viden, me dnevno spomni na to.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2008 0:34:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?