|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težave v spolnosti po CR
22.10.2008 0:44:18   
Anonimen
Živjo,

zanima me, če je imela katera podobne težave ... pred tremi meseci sem rodila s pomočjo carskega reza. Po dobrih šestih tednih sva z mojim poskusila imeti spolne odnose, vendar se je zataknilo z moje strani. Sodeč po bolečini v nožnici je izgledalo, kot da sem "ožja" kot prej, pred porodom. Pred kratkim sem opazila, da imam zunanji del genitalij rdeč, kot da je zateklo, oziroma, da imam nekakšno vnetje. Ali se je morda katera soočila s podobnimi težavami? Očitno še nekaj časa ne bomo user posted image   ker me too much boli.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Težave v spolnosti po CR
22.10.2008 8:01:14   
Anonimen
Jst sem 4 mesece po porodu,moji spolni odnosi so boleči,sploh se ne morem sprostiti,zdej sem pa še vnetje fasala.Mam že datum pri ginekologu,ker skor ni za zdržat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2008 10:57:22   
Anonimen
Jaz sem tudi prd tremi meseci rodila s CR pa nimam na srečo nobenih problemov razen da me je na začetku tudi bolelo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2008 13:09:29   
Anonimen
Vse našteto mi je zelo znano. Edino, da sem jaz sedaj že 5,5 mescov po CR. Prvi user posted image  po CR, bolečine, kot, da mi je ponovno nedolžnost vzel. Vnetja vsak mesec, katastrofa pač. Po KT pa mi je še libido padel pod nulo in želje po seksu sploh nimam. Vidim, da pa nisem edina.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2008 19:41:39   
Rožica I
Tudi sama sem imela carskega, pa nisem imela nikakršnih težav. Smo bili kar hitro spet aktivni- razlik pa ni bilo občutit ne pri meni, ne pri njem.
Ni mi ravno jasno, kako je ena lahko imela ponovn občutek razdevičenja, saj v bistvu so te šivali precej drugje user posted image ?!
Kakorkoli, upam, da čimprej uredite zadeve in da spet zaživite user posted image !

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 22.10.2008 19:42:13 >

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2008 21:00:30   
Anonimen
Še ena, ki je imela podobne težave...ki pa so minile.

Midva sva si na začetku pomagala z lubrikantom (kljub temu da sem bila mnjenja, da sem dovolj vlažna) in moram priznati, da je bilo pravo olajšanje. Nekaj več predigre sem potrebovala in predvsem psihične sprostitve...veliko je v glavi....predvsem ženski.

srečno drage moje user posted image

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2008 23:42:11   
massylou
1. h ginekologu
2. počasi, počasi. Če te boli in imaš morda celo vnetje, nimata kaj "tam spodaj" šarit.

Počakaj na izvide in nasvete ginekologa. Potem pa korak za korakom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2008 11:38:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Ni mi ravno jasno, kako je ena lahko imela ponovn občutek razdevičenja, saj v bistvu so te šivali precej drugje user posted image ?!
Kakorkoli, upam, da čimprej uredite zadeve in da spet zaživite user posted image !

Saj vem, da se smešno sliši, ampak občutek je bil isti in tudi možek je reko, da je vse ožje. On je bil celi nori. user posted image  Zakaj je bilo tako, nimam pojma.

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 12:10:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.10.2008 13:47:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Vam pa ful psiha dela user posted image   user posted image  "ožja" si bila zarad drugih razlogov, ker si bla napeta (mogoče podzavestno), posledično nisi bila dovolj vzburjena in zato tudi suha nožnica in občutek, kot da si ožja....pa vendar veš kako je potekal carski rez ali?

Sama sem ga tud imela pa sva po nekje 5 tednih že postala spet aktivna in jaz nisem čutila v tem smislu nobene razlike. Midva sva imela drug problem, po 5 mesecih sva dobila zeleno luč za sex (rizična nosečnost) in mogoče na kaj takega sploh nisva bla pozorna, je vse skup prehitro šlo user posted image user posted image user posted image  (malo heca)..... jaz ne čutim nobene razlike, prej in zdaj.

Ker pač nista smela zadnje mesce nosečnosti imet spolne odnose, ker si imela rizično nosečnost, nisi mogla opazit, da je proti koncu nosečnosti v nožnici vse bolj odprto in nožnica je dosti bolj vlažna.
Psiha pri tem nima nič. Očitno pa nisem edina, ki sem imela težave pri seksu po porodu. Poznam veliko primerov, kjer so imele ženske iste težave.
Sem pa imela spinalno anastezijo pri CR in dobro vem, kako je potekal CR in rez, ki je še zelo viden, me dnevno spomni na to. user posted image   

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 0:34:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?