Grascakinja
|
Ajdi še jaz. 9nebesa Gleženj sem pozdravila in včeraj oddelala prvi šiht po 14 dneh bolniške :angel:, takoj 10 ur dela :grrr: pa 2 uri vožnje sem in tja :grrr:, pa sem doma samo še v postlo padla. Sem kar zadovoljna, da sem bila mal na bolniški, da sem se mal spočila od tega stresa na šihtu 9nebesa. Poljubčka moji asistentki, k je bla tko pridna in vse podelala namesto mene :love:. Upam, da bom lahko izkoristila ves letošnji in lanski dopust, tako da bom že skoraj ves maj na dopustu :bravo:, ker se vedno težje vozim delat (pas tišči :((). POZNA KATERA KAK POSEBEN VARNOSTNI PAS ZA :nosecka: NOSEČNICE??? V šolo za starše bi šla tudi jaz zato rada že aprila :bravo:. :duda: pridno raste, se greva pogledat v četrtek, pa upam, da bo kaj bolj pri volji za nogice narazen dat. Brca non stop, samo atija noče :zmeden:. Nikakor. Ni važno, a ga lupčka, boža, se pogovarja z bebo, ne bo brcnilo. Ati ima že zdaj avtoriteto :zmeden::)-. Babi je kupila že posteljico in posteljnino, vozička in lupinico tudi že imamo, previjalna je v delu, nekaj flašk in dudk tudi že imamo, cotke pa počasi kupujem, kadar me zagrabi. Jaz sem na +5 kg in upam da ne bo preveč na koncu. Kožo imam skoz lepšo, nič več mozoljčkov, pa energije tudi vedno več. Samo tako naprej!!! :bravo: Vam želim lep sonček do naslednjega pisanja!!! :sloncek::sloncek:
|