Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaseta za UZ pri dr. Miheličevi 22.3.2005 8:22:44
|
|
|
|
špelin@
|
Gre za "ta veliko" VHS kaseto ;) Takšno za navaden videorekorder. :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
kaseta za UZ pri dr. Miheličevi 22.3.2005 9:00:21
|
|
|
|
TVN
|
Hvala! :)
|
|
|
|
kaseta za UZ pri dr. Miheličevi 22.3.2005 9:45:13
|
|
|
|
pika78
|
Ja, ta velika VHS - videokaseta. Pa uživajte v gledanju pikice!
|
|
|
|
kaseta za UZ pri dr. Miheličevi 22.3.2005 12:05:23
|
|
|
|
Majči
|
Tudi jaz hodim k njej in sem zelo, zelo zadovolna, zelo je vredu, prijazna, posveti se vsaki nosečnici......jaz sem zdaj šele v 7,5 tednu in upam, da bo tudi meni rekla, da naj prinesem kasetko. Kdaj je vam to naročila? Pa res komaj čakam!!
|
|
|
|
kaseta za UZ pri dr. Miheličevi 22.3.2005 12:58:07
|
|
|
|
TVN
|
Živ, Majči! Pravzaprav grem k njej samo zaradi tega, ker je moja G odsotna ta teden, jaz pa odhajam po praznikih na nekaj daljših službenih poti, pa bi bila rada pred odhodom sigurna, da je z mojo potičko vse o.k. Danes začenjam 15. teden. Naročila sem se včeraj, jutri pa imam pregled. Za kaseto mi je pa rekla včeraj, ko sem se naročala. Sama sem sicer dala skozi že NS, ki je pravzaprav tudi bolj obširen UZ, vendar nisem dobila posnetka (samo sličico), ker tega v Lj porodnišnici ne delajo. Bodi vesela, da imaš tako G, vedno je lepo slišati pohvalne besede, saj smo vse najbolj občutljive v tem času in nam je všeč, če se nam res posvetijo.... Lep pozdravček!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?