|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jaz imam pa jutri....
21.3.2005 21:38:10   
miska2004
pregled "test po odnosu" pri dr. Rešu :(
Sem čisto pozabila, tako da se tud z vami nisem mogla posvetovat. A je že katera bila?
Mal me je kar strah... Upam, da ne bo nič groznega. No, da bi vsaj plavalčki prilezli do tja, do kamor je treba ;)

Dejte še zame mal pesti držat, da bom kaj lepega izvedela. Pa še izvid krvi dobim jutri :ups:

Hvala vam, pa lepo se imejte :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jaz imam pa jutri....
21.3.2005 22:04:05   
Anitka
Miska držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da jutri dobro opraviš oz. opravita. Plavalčki vi pa se le pazite, če ne boste vsi šprintali do cilja;)

Drži se in naj te :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo,

Anitka:metulj:

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jaz imam pa jutri....
21.3.2005 23:00:18   
tinkamiška
Miška fejst, fejst stiskam pesti zate in plavalčke tvojega:love:, da bi se prebili do kamor je treba;)

Pa čimprej javi kako in kaj:angel:

Pa hvala za :miska::miska::miska: v "za nas";)

Lepo bodi:rozica:

Špela, tebi pa tudi čimprej:modri::roza:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jaz imam pa jutri....
21.3.2005 23:00:30   
gordy
:miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jaz imam pa jutri....
21.3.2005 23:19:41   
MašaS
Tudi jaz ti želim, da plavalčki priplavajo do 9nebesa!!

Srečno!

MašaS

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jaz imam pa jutri....
22.3.2005 6:43:27   
Skye
Jaz prav tako močno :miska::miska::miska: da bodo plavalčki prispeli na cilj:bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jaz imam pa jutri....
22.3.2005 7:24:37   
anja 26
Jaz sem tudi danes (22.3.) naročena pri dr. Rešu da vidimo kam so prilezli ti plavalčki.
Upam, da bo vse uredu za obe.

Anja 26:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jaz imam pa jutri....
22.3.2005 9:07:51   
Maša26
Uf, to imam tudi jaz okoli 12. dneva - po klomifenu. Ampak zdaj šele čakam :hudicek:, oziroma lahko je tudi :angel:, samo pride naj že, da začnem s klomifenom in dobim nekaj več šans za :duda:.

Obema, ki imata danes ta test želim srečno in prosim, da potem povesta, kako je bilo :miska:

:kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?