|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj mislite??
21.10.2008 11:53:14   
SIMONA -23
Tako malo mi je dolgčas in sem raavno brala nekaj spodnjih naslovov in se resno sprašujem, koliko parov je še sploh zvestih?? user posted image user posted image  Vedno znova slišim kako je partner katero mojo kolegico ali znanko prevaral, pa potem kako je kakšna znanka imela drugega ali sta se ločila zaradi drugih, itd.... Zdi se mi, da sploh več ni zvestobe na tem svetu, tisti ki so pa skupaj, pa so ali zaradi otrok, ali zato ker pač nimajo jajc iti narazen, ali so tako zakreditirani.....

Kako gledate na to??? Ali pomislite kdaj na to, da vas vaš partner vara???
Jaz sploh ne vem kako bi reagirala, če bi izvedela, da me. Imava 2 otroka, novo hišo, kup kreditov, noben od naju ne bi mogel drugega izplačati...... kaj pa potem????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj mislite??
21.10.2008 11:55:52   
Anonimen
Jaz pa ne poznam nikogar k vara. Al pa vsaj tolk dobro skriva da ne vemo. Zanimivo neuser posted image
Mislm v kako različnih okoljih živimouser posted image

(odgovor članu SIMONA -23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2008 11:56:26   
mafi
pomoje bi mu odtrgala uno stvar tam spodaj.ratala bi praviuser posted image ,.

Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2008 12:05:42   
pikicao.
uff.. najprej bi njega v ledeno vodo vrgla..pol bi pa se njo vrgla... pol bi ju pa se z alkoholnim flomastrom popisla,hahahahhaa
joj mam idejeuser posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2008 12:17:46   
enkratna
Vsekakor moj odgovor na varanje ne bi bil rompompom-vrišč-gremotakojnarazen, čeprav je na teoretična vprašanja malce težje odgovarjati ("kaj bi, če bi..." = teorija zelo drugačna od prakse).

Sem mogoče "čudna", ampak verjamem v to, da pač ljudje nismo v naravi monogamni in da so različni povodi in vzroki, kdaj, kako in zakaj se to v neki, npr. "popolni zvezi" zgodi. Kaj šele "nepopolni".

Zame je pomembno predvsem, da je pri morebitnih odnosih zaščiten, da se pri nas doma odnos na ta račun ne spremeni (smeh, ljubezen, preživljanje skupnega časa, itd enako kot "pred avanturo") in da morebitni izdatki za motel ne gredo iz družinskih financ.

Kolikor pa poznam sebe in kolikor poznam partnerja, pa vem, da bi zagotovo težje sprejela morebitno daljšo zvezo (torej nezvestobo z isto osebo več mesecev ali let).

Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2008 12:20:45   
tanikaa
V primeru, da bi me mož prevaral ne vem kaj bi storila. Res ne. Mislim, da ga ne bi kar na prvo žogo prepustila drugi, ampak bi se borila zanj. Pač odvisno, kak dolgo bi vse skupaj trajalo in tudi poznam ga toliko, da bi videla, če je bila trenutna slabost ali pa ljubezen. Res pa je, da to lahko povem zdaj, ko tega še nisem doživela. In srčno upam, da nikoli niti ne bom.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2008 13:31:52   
ronja
Tudi jaz ne poznam nikogar, ki bi trenutno varal (takih, ki pa kdaj so, pa nekaj).

Predvsem pa je treba vedet, da pari ne grejo narazen zato, ker je en varal, ampak nekdo vara zato, ker nekaj ni v redu v odnosu ali pa v samem človeku. Taki pari bi itak morali it narazen oz. če bi ostali skupaj, ne da bi rešili te probleme, bi bilo to samo matranje.

Ne, sploh me ne skrbi, da bi me lubi prevaral. To nikoli ni bil moj strah, pri nobenem fantu (in kolikor vem, me še noben ni). Bojim se edino, da bi se mu kdaj kaj zgodilo. Bila bi žalostna, ne bi mi bil pa to konec sveta.

Veva pa, da se zaradi enega skoka čez plot ne bi razšla. Zaradi varanja - afere pa ne vem, odvisno, koliko čustev bi ostalo med nama, koliko pa bi jih bilo že v drugi vezi... Ampak afero bi pa skoraj morala opazit madona! Da se nekaj dogaja - da se mu ne mudi več toliko domov, mogoče, da mi ne da več lupčka, ko gre, take malenkosti - pa bi po moje že prej zagnala paniko, še predno bi se kaj zgodilouser posted image .

Danes recimo se je lubi takoj pritožil, kaj ga nič ne kliknem na gtalk, ker ga pač vsak dan zjutraj pozdravim. Pa je že vprašal, če ga ne maram večuser posted image . Tak da midva bi bolj težko skrivala, se mi zdiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2008 14:54:58   
SIMONA -23
No, pa ste me malo potolažile, ker se mi zdi, da je tukaj pri nas res že kriza...

Glede pozornosti pa žal moram dodati, da sem poznala enega, ki je bil do svoje žene krasen, pozoren, rožice, poljubčki, oh in sploh..... na, pa je šel in bil z drugimi, ko je le imel priložnost, ona reva pa je mislila, da živi samo za njo....

Pa ko grem na kakšno poslovno potovanje ali sestanek, mi gre včasih prav na bruhanje, kaj vse se počenja.... pa kakšne vse ponudbe dajejo moški ženskam user posted image user posted image user posted image  res za bruhat.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2008 16:05:21   
barika
TEžko je reči, kaj bi naredila, dokler (hvala bogu) še nisem tega doživela. Bi mu pa verjetno počasi in boleče vračala udarce (ampak ne z varanjem).

Neposredna povezava do sporočila: 9
21.10.2008 16:13:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: SIMONA -23

No, pa ste me malo potolažile, ker se mi zdi, da je tukaj pri nas res že kriza...

Glede pozornosti pa žal moram dodati, da sem poznala enega, ki je bil do svoje žene krasen, pozoren, rožice, poljubčki, oh in sploh..... na, pa je šel in bil z drugimi, ko je le imel priložnost, ona reva pa je mislila, da živi samo za njo....

Pa ko grem na kakšno poslovno potovanje ali sestanek, mi gre včasih prav na bruhanje, kaj vse se počenja.... pa kakšne vse ponudbe dajejo moški ženskam user posted image user posted image user posted image  res za bruhat.

Brezveze se v naprej sekirat.
Jaz res ne vidim smisla v tem. Pač zdej je uredu, oba se morta potrudit da bo še naprej uredu....če pa kdaj kterga kam zanese pa.....se bosta takrat s tem ukvarjala.

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?