ronja
|
Tudi jaz ne poznam nikogar, ki bi trenutno varal (takih, ki pa kdaj so, pa nekaj). Predvsem pa je treba vedet, da pari ne grejo narazen zato, ker je en varal, ampak nekdo vara zato, ker nekaj ni v redu v odnosu ali pa v samem človeku. Taki pari bi itak morali it narazen oz. če bi ostali skupaj, ne da bi rešili te probleme, bi bilo to samo matranje. Ne, sploh me ne skrbi, da bi me lubi prevaral. To nikoli ni bil moj strah, pri nobenem fantu (in kolikor vem, me še noben ni). Bojim se edino, da bi se mu kdaj kaj zgodilo. Bila bi žalostna, ne bi mi bil pa to konec sveta. Veva pa, da se zaradi enega skoka čez plot ne bi razšla. Zaradi varanja - afere pa ne vem, odvisno, koliko čustev bi ostalo med nama, koliko pa bi jih bilo že v drugi vezi... Ampak afero bi pa skoraj morala opazit madona! Da se nekaj dogaja - da se mu ne mudi več toliko domov, mogoče, da mi ne da več lupčka, ko gre, take malenkosti - pa bi po moje že prej zagnala paniko, še predno bi se kaj zgodilo . Danes recimo se je lubi takoj pritožil, kaj ga nič ne kliknem na gtalk, ker ga pač vsak dan zjutraj pozdravim. Pa je že vprašal, če ga ne maram več . Tak da midva bi bolj težko skrivala, se mi zdi .
|