Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Teža mi ni še nič narastla 21.10.2008 10:42:27
|
|
|
|
Lorencia
|
Če si v 4.mesecu, pomeni da si noseča 3.mesece...jaz v tem času nisem šla gor, ampak sem šla -2kg dol ( zaradi slabosti ) in vem, da nisem edina. Pa mi G. ni nič težila, saj je vedela da jem koliko lahko...od samega ploda se zdaj tako še ne moreš zrediti saj tehta premalo, tako da jaz sem pridobila 2kg do zdaj ( 19t 1d ) in se sploh ne sekiram, saj jem redne obroke in zdrave, nisem nikoli lačna itd...
|
|
|
|
RE: Teža mi ni še nič narastla 21.10.2008 10:45:26
|
|
|
|
Naja30
|
Do 20t ali še kakšen teden več se ni treba nič zredit. Otrok dobi vse kar rabi iz tvoje prehrane. Potem se pa začne hitra rast in kopičenje njegove teže, takrat se pa potrebe povečajo. Sama sem v 18t in sem se zredila 2 kili. No, nekaj je, ampak samo zato, ker me včasih preveč razvajajo. Za stres pa ti svetujem, da se sprostiš. Naj bo karkoli, najbolj je pomembno tvoje dete, ki mu stres zelo škoduje. Stresni hormoni se prenašajo do njega preko posteljice.
|
|
|
|
RE: Teža mi ni še nič narastla 21.10.2008 10:52:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela podobne "težave" ... v prvih 3h mesecih sem celo shujšala za 3kg, ker mi je bilo non-stop slabo in nisem mogla nič jest, bruhala pa tudi nisem. potem sem do 5. meseca nekako držala to shujšano težo in šele v 5. mesecu sem dobila prvi kilogram na gor. Sadaj sem sredi 8. meseca in sem na +4 kg glede na začetno težo in moja G nič ne paničari glede teže ... prej bi rekla, da ji ni všeč, da sem se v 2h mesecih toliko zredila (7 kg).
|
|
|
|
RE: Teža mi ni še nič narastla 21.10.2008 10:54:14
|
|
|
|
Dali*
|
Ne se sekirat zaradi teže. Jaz sem v 19 tednu in sem se v zadnjih dveh tednih šele začela malo rediti. sicer pa moja G pravi, da v prvem tromesečju se ni fajn zrediti, saj otrok dobi vse potrebno za svojo rast. Še kako hitro se bomo zredile od 6. meseca dalje...
|
|
|
|
RE: Teža mi ni še nič narastla 21.10.2008 10:55:20
|
|
|
|
frutka_
|
Meni je teža tudi zelo počasi šla gor. Do 27.t sem se zredila komaj 3kile.
|
|
|
|
RE: Teža mi ni še nič narastla 21.10.2008 11:37:54
|
|
|
|
lukec
|
Meni je bilo kar dolgo slabo. Sicer nisem bruhala, imela sem pa zelo skromne potrebe po hrani. Prvo kilo sem pridobila šele v 28 tednu in ker sem močnejše postave, sem bila celo pohvaljena. Do poroda sem jih pridobila še 8.
|
|
RE: Teža mi ni še nič narastla 21.10.2008 12:06:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem danes polni 21t, pa se tudi nisem zredila še nič. Sem si pa shranila eno tablecko, ki je bila enkrat objavljena tu gor na RR-ji. Katera jo je objavila in od kje jo je dobila pa žal ne vem več. Tabela pridobivanje teže po tednih. teden....min..................max 12........0..........1...........3 16........0..........2...........5 20........0..........3...........6 24........1..........5...........8 28........3..........8...........11 32........6..........10.........13 36........7..........11.........15 40........9..........12.........18
|
|
|
|
RE: Teža mi ni še nič narastla 21.10.2008 12:31:04
|
|
|
|
poli*
|
Kile so mi začele iti gor šele po 20 tednu (ko sem dobila apetit ). Nič ne skrbi, na koncu jih ponavadi pride še preveč ;)
|
|
|
|
RE: Teža mi ni še nič narastla 21.10.2008 12:55:57
|
|
|
|
piamaria
|
uf ste dobre...zdaj pa še moje sorte nosečke 1. nosečnost do 20t 7kg do konca 18 kg 2. nosečnost 6 kg 15 kg. 3 nosečnost pa do 19t imam že 6+. Pa kaj važno da so zdravi, telovadba ne bo odveč
|
|
RE: Teža mi ni še nič narastla 21.10.2008 13:06:38
|
|
|
|
poli*
|
se mi pa zdi, da mamino telo že ve kolko kil rabi za kasnejše dojenje in samo poskrbi za zaloge. Jaz nisem nikoli nekej zlo jedla, ma se mi je tam po 24. tednu toliko povečal apetit, da sem dobila tut neki "svojga" . V zadnjem mesecu mi pa sploh ne greveč za jesti..
|
|
|
|
RE: Teža mi ni še nič narastla 21.10.2008 16:04:14
|
|
|
|
Čebel@
|
ne sikeraj se zaradi kil......jaz sem 1.tromeseje full bruhala in so mi šle kile v -,sedaj sem pa v 23t in sem jih pridobila 3kg.......kar je čist uredu........probej imeti redne obroke čeprav nisi vedno full lačna
|
|
|
|
RE: Teža mi ni še nič narastla 21.10.2008 18:50:39
|
|
|
|
pekmez
|
Čez 3 tedne imam rok in do zdaj sem pridobila le 4 kg,ginekolog mi nič ne teži,kvečjemu sem jaz paničarla,pa je rekel,da otrok itak vzame koliko rabi...tako,da je čisto odvisno od vsake posameznice,je pa res,da sem od vedno tudi jaz drobna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?