Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pogrešam aspirinček 22.10.2008 7:03:20
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: kind lady A na isti faks hodita? Kolko jaz vem je diplomirala, razen če so jo povabili na kakšen drug, zahtevnejši študij, možno. ja, je diplomirala, a zdaj dela magisterij. Resno.
|
|
|
|
RE: Pogrešam aspirinček 22.10.2008 9:00:58
|
|
|
|
zvesta
|
Včeraj sem jo srečala, pa je bila preveč zatopljena v dragega, da bi me opazla. Torej očitno nima časa.
|
|
|
|
RE: Pogrešam aspirinček 22.10.2008 11:02:04
|
|
|
|
smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Včeraj sem jo srečala, pa je bila preveč zatopljena v dragega, da bi me opazla. Torej očitno nima časa. No to pa ji lahko oprostimo.......
|
|
|
|
RE: Pogrešam aspirinček 22.10.2008 11:40:06
|
|
|
|
Anonimen
|
...zanimivo vas je brati... Tukaj sm! Spremenila sem geslo- nekaj dni me ni blo na RR- pa sm ga pozabila. Mail naslova, s katerim sm se registrirala, pa se tud ne spomnim več(za uradne zadeve mam drugega). Tko, da sm se zarad vas zdaj prijavila še brez "č". Te dni sm polno zasedena- priprave za službo, priprave za faks, ljubezen, tisoč opravkov,... kind lady: Nism še šla na tist dolg sprehod. Si pa še vedno zelooo želim! Tiincy: Predavanja se mi začnejo v septembru. Pokliči kaj- številko itak maš! zvesta: Oprosti! Je bla zraven tebe ena punca iz našega faksa- njo sm pozdravila, tebe pa sm vidla šele, ko ste že sedele. Ni blo nalašč! Ej, še enkrat hvala za tist Ped Egg- zdaj sm se ga že navadila. Javi se kaj, za kak kofe! Trem puncam sem na RR obljubila še neke stvari. *Uršula*, pomar*ANČA*, skamp- javite se mi na mail(kostanjev@gmail.com)- nism pozabila na obljubo! (pomar*ANČA*- ta vikend sm spet v Kamniku) Lepo bodite! Letim še Neži81 čestitat za pupiko... aspirinčica
|
|
|
|
RE: Pogrešam aspirinček 22.10.2008 12:00:46
|
|
|
|
zvesta
|
zvesta: Oprosti! Je bla zraven tebe ena punca iz našega faksa- njo sm pozdravila, tebe pa sm vidla šele, ko ste že sedele. Ni blo nalašč! Ej, še enkrat hvala za tist Ped Egg- zdaj sm se ga že navadila. Javi se kaj, za kak kofe! Nič hudega.... Saj nisem huda. Vsak ima svoje. Ma saj sem tudi jaz 2x pogledala, če si res ti. :) Se slišmo kaj...
|
|
|
|
RE: Pogrešam aspirinček 22.10.2008 12:10:43
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirincica Tiincy: Predavanja se mi začnejo v septembru. aspirinčica A to drugo leto?
|
|
|
|
RE: Pogrešam aspirinček 22.10.2008 12:11:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Nič hudega.... Saj nisem huda. Vsak ima svoje. Ma saj sem tudi jaz 2x pogledala, če si res ti. :) Se slišmo kaj... Ko sm jaz v svojem svetu, vidim zlo mal okrog sebe. Se slišima!
|
|
|
|
RE: Pogrešam aspirinček 22.10.2008 12:13:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: aspirincica Tiincy: Predavanja se mi začnejo v septembru. aspirinčica A to drugo leto? Letos. Predavatelji so tuji(Finska), pa se zadeva mal zavleče.
|
|
|
|
RE: Pogrešam aspirinček 22.10.2008 12:46:38
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirincica IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: aspirincica Tiincy: Predavanja se mi začnejo v septembru. aspirinčica A to drugo leto? Letos. Predavatelji so tuji(Finska), pa se zadeva mal zavleče. ne zastopim. res ne. Letos septembra BOŠ imela predavanja?
< Sporočilo je popravil Volga -- 22.10.2008 12:54:19 >
|
|
|
|
RE: Pogrešam aspirinček 22.10.2008 12:51:55
|
|
|
|
helloKitty
|
Mogoče misli november
|
|
RE: Pogrešam aspirinček 22.10.2008 12:52:39
|
|
|
|
tanikaa
|
|
|
RE: Pogrešam aspirinček 22.10.2008 12:53:13
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty Mogoče misli november Po moje ne, ker je že dvakrat potrdila, da septembra letos. zdaj pa res ne vem.
|
|
|
|
RE: Pogrešam aspirinček 22.10.2008 12:55:14
|
|
|
|
tanikaa
|
Eh Volga, mogoče pa oni drugače imenujejo mesece.
|
|
RE: Pogrešam aspirinček 22.10.2008 13:14:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Upsss- novembra se mi začnejo predavanja.
|
|
|
|
RE: Pogrešam aspirinček 22.10.2008 13:27:22
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirincica Upsss- novembra se mi začnejo predavanja. ti si pa res zaljubljena, da slišiš travo rast
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?