Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
test pokazal plusek po 15 minutah 20.10.2008 20:53:16
|
|
|
|
nana
|
Prosim,če se je kateri zgodilo enako,naredila sem test,najprej nič 15 minut,pol pa fuul rahla črtica,zdaj pa se lepo vidi črtica!To se mi je že zgodilo pa sem čez teden dni dobila Zakaj test po 15 minutah kao ni zanesljiv,joj,kako sem jezna,zakaj se je črtica pojavila,zdaj pa me je spet strah da nisem noseča,pa tako kot si želim!Prosim katera ima podobne izkušnje naj odpiše!!!Hvala!
|
|
|
|
RE: test pokazal plusek po 15 minutah 20.10.2008 21:00:16
|
|
|
|
M_mojca
|
ko sem jaz prvič delala test (clear blue), najprej ni bilo nič, potem po enih 20min je bil plusek rahlo viden. Potem sem počakala nekaj dni in nardila spet test, pa se je pokazal rahel plus. In ker mi ni in ni dalo miru, sem nato spet čez par dni test ponovila (pa ne clear blue ampak first sign) in se mi je lepo pokazala črtica Zakaj so potem testi neveljavni, ne vem. Mogoče bi mogla vprašat v lekarni ali pa drogeriji. No, zdaj naš že nekaj dni zamuja! Smo v težkem pričakovanju!! Želim ti, da bi izvedela veselo novičko prav kmalu - predvidevam da je to plusek
|
|
RE: test pokazal plusek po 15 minutah 20.10.2008 21:26:11
|
|
|
|
stunfek
|
ponovi test cez nekaj dni...pa zavoljo svojega miru ga po 10ih minutah vrzi proc, da te ne bo begalo, ce bo po 15ih minutah rahla crtica.
|
|
RE: test pokazal plusek po 15 minutah 31.10.2008 18:36:20
|
|
|
|
Anonimen
|
No - in? Verjetno si test ponovila... Meni se je zgodilo enako... pa zdaj čakam še par dni... Je kaj upanja?
|
|
|
|
RE: test pokazal plusek po 15 minutah 31.10.2008 19:35:52
|
|
|
|
detelja
|
Anonimen upanje zadnje umre...tudi jaz sem imela v tej nosečnosti take izkušnje...prvi dan ko mi je izostala m mi test sploh nič ni pokazal, drugi dan isto, tretji dan tudi v prvih 10 min nič potem pa sem test pustila kar v kopalnici in ko sem šla čez čas v kopalnico in da ga vržem v koš vidim rahlo črtico...bila sem čisto zmedena, če je to znak nosečnosti ali ni kaj naj naredim...počakala sem 2 dni (vsaka dva dni baje hormoni narastejo ali padejo) in naredila ponovno test, bila sem tako zmedena, da nisem vedela ali se vidi črtico malo bolj ali ne...narobe pa sem naredila to da sem imela različne teste in potem sem šla po CB in ta je pokazal pri 3 testu močen + in tako smo danes v 17t1d ...sicer je pa to tako različno, pri prvi nosečnosti (žal se je konačala s ss)so me prsi že 2 tedna pred pričakovano m tako bolele pa sem bila že noseča, v tej nosečnosti pa nič pač m ni bilo in to je vse... nana saj test je lahko pozitiven čez čas pa dobiš menzus, na žalost to pomeni, da je bil ss glede barve črtice...meni so razložila, da je test po pol ure neveljaven, če je črtica drugačne barve kot kontrolna črtica npr. ponavadi so črtice ali vijolčne ali modre, neveljavna pa je ponavadi sive barve...sicer pa je druga rešitev, da greš k gin.pa ti da napotnico za pregled krvi.... držim pesti...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: test pokazal plusek po 15 minutah 31.10.2008 20:30:12
|
|
|
|
seny
|
Meni se je zgodilo da so mi trije testi pokazali negativno , tudi test v laboratoriju je bil negativen , čez teden dni pa mi je gin. povedal , da sem noseča že 9 tednov. Tako da sem glede teh testov zelo skeptična.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.11.2008 12:54:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?