Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: šoping v graz-u (vozički) 20.10.2008 10:34:54
|
|
|
|
julika
|
toy´r´us, kika,xxxlutz (tu sma ga mi2 kupila)
|
|
|
|
RE: šoping v graz-u (vozički) 20.10.2008 10:35:01
|
|
|
|
stunfek
|
jaz sem jih samo enkrat malo pofirbcala v toys r' us trgovini v grazu, pa nimajo pretirane izbire. poleg tega so v avstriji preverjeno drazji. se ti splaca malo pri nas pogledat toliko, da dois idejo kaj za en model ali firmo bi imela potem pa poklikas malo po netu, kjer se dobijo ugodneje. veliko punc nas je, ki smo kupile vozicek kar preko spleta. pa naj bo to iz italije, nemcije ali kaj tretjega.
|
|
RE: šoping v graz-u (vozički) 20.10.2008 10:38:52
|
|
|
|
julika
|
sem bla v soboto v toy´r´us-u,pa so imeli kar precej vozičkov.vsekakor se splača ko imajo popuste.mi2 sma voziček dobila za 100€ ceneje,jajčko pa za 60€.
|
|
|
|
RE: šoping v graz-u (vozički) 20.10.2008 11:38:51
|
|
|
|
piamaria
|
no super, kje pa lahko pogledamo, kdaj so akcije oz. popust? Je kar na web strani njihovi, ker drugače nimam kje izvedet
|
|
RE: šoping v graz-u (vozički) 20.10.2008 11:46:55
|
|
|
|
julika
|
imajo skoraj skozi neke akcije.midva sma avgusta kupila voziček (sploh nisma vedela, da imajo znižanja).pa zdaj so jih tud imeli kar nekaj znižanih.drugače pa malo pobrskaj po njihovih straneh.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.