Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kakšen (namizni) računalnik kupiti? 20.10.2008 9:17:47
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ja, crknil mi je osebni PC. Strela. Službeno imam laptop, zato še enega ne mislim kupovati. Za osebni PC potrebujem nekaj spodobno hitrega, zmogljivega, vendar ne ravno top of the top. Uporabljam MS Office, ukvarjam se z obdelavo in shranjevanje fotk, videa, potrebujem precej USB priklopov (miška, monitor, tiskalnik, scanner, fotkič, kamera...), wireless, CD (DVD?) RW... Load-am ne veliko, igric ne igram. Imam mobilno banko, certifikate (sigenca, postarca), internet in elektronsko pošto na splošno veliko uporabljam. Kaj mi svetuje za nakup? Potrebujem okvirne vhodne podatke za nek srednji razred računalnika. Hvala.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?